FOLLOW US: facebook twitter

Μόδα Καλοκαίρι 2018: 12 Καλοκαιρινά in και out trends για φέτος το καλοκαίρι!

Ημερομηνία: 20-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Υπάρχουν κάποια trends για φέτος το καλοκαίρι που σε καλούν να τα ανακαλύψεις και να είσαι σε κάθε σου έξοδο καλοντυμένη και στιλάτη. Θα σου δείξω τα σημαντικότερα από αυτά που πρέπει να επιλέξεις, και ακόμα ποια πρέπει να αποφύγεις για να μην φορέσεις κάτι που δεν κολακεύει και είναι old fashion trend.

Μερικά από τα αγαπημένα μας ρούχα για φέτος είναι τα φορέματα φάκελος, οι άνετες και κομψές παντελόνες, τα vintage μαγιό που όλες λατρεύουμε να φοράμε και τα ρετρό γυαλιά ηλίου με το χαρακτηριστικό κυκλικό τους μέγεθος. Πάμε να γνωρίσουμε όλα τα trends για το καλοκαίρι και να δούμε ποια αποτελούν πια παρελθόν.

 

Μοναδικά trends για φέτος που λατρεύουμε και ποια είναι αυτά που πρέπει να αποφύγουμε!

In trends

1) Παντελόνες

Οι παντελόνες ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους και αναδεικνύουν τη θηλυκότητα μιας γυναίκας με το υπέροχο στυλ τους. Μπορείς να την συνδυάσεις με μία πουκαμίσα, μια κρουαζέ μπλούζα ή ένα t-shirt.

2) Vintage μαγιό

Tα vintage μαγιό έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα τελευταία χρόνια, και κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών. Τα ψηλόμεσα μαγιό είναι στη μόδα και φέτος και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες.

3) Φορέματα φάκελος

Ένα φόρεμα φάκελος είναι εξαιρετικά γοητευτικό και φέτος θα φορεθεί πολύ σε κάθε περίσταση. Διάλεξε το χρώμα και το σχέδιο που αγαπάς και εντυπωσίασε με το μοναδικό σου στυλ.

4) Κρουαζέ πουκάμισο

Το κρουαζέ πουκάμισο είναι τέλειο για κάθε έξοδό σου, είτε πρόκειται για μεσημεριανό καφέ, είτε για βραδινή έξοδο. Το σχέδιο και το στυλ του μοιάζει πιο ανέμελο και νεανικό και σίγουρα θα γίνει από τα αγαπημένα σου ρούχα για φέτος το καλοκαίρι.

5) Ρετρό γυαλιά ηλίου

Τα ρετρό γυαλιά ηλίου, είναι από τα αγαπημένα μας trends για φέτος και σίγουρα θα φορεθούν πολύ. Ταιριάζουν στα περισσότερα σχήματα προσώπου και αναδεικνύουν την προσωπικότητά σου με υπέροχο τρόπο.

6) Ριγέ σχέδιο

Τα ριγέ σχέδια είναι πολύ στη μόδα για φέτος το καλοκαίρι και μπορούν να φορεθούν κάθε ώρα της ημέρας. Φόρεσε τα σε φόρεμα, μπλούζα ή παντελόνι και εντυπωσίασε με το παριζιάνικο στυλ σου

7) Πουά σχέδια

Το πουά είναι ένα διαχρονικό σχέδιο που αναδεικνύει τη θηλυκότητα μιας γυναίκας. Μπορείς να την φορέσεις σε μπλούζα ή φόρεμα και σίγουρα θα είσαι από τις πιο κομψές και καλοντυμένες γυναίκες της παρέας.

8) Φλοράλ σχέδια

Το φλοράλ έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις και φέτος το καλοκαίρι, με την ρομαντική του διάθεση. Μπορεί να φορεθεί σε οποιοδήποτε ρούχο και να σου χαρίσει μια πιο θηλυκή και γοητευτική αύρα.

 

Out trends

1) Total black

Τα μαύρα ρούχα είναι πιο “βαριά” στο μάτι, ειδικά να πρόκειται για total black look, μέσα στο καλοκαίρι. Απόφυγε να φοράς αυτό το χρώμα από πάνω ως κάτω καθώς πλέον δεν θεωρείται μοντέρνο και ιδανικό.

2) Πολλά κρόσσια

Τα κρόσσια είναι όμορφα, όσο είναι διακριτικά. Μην παραφορτώνεις το ντύσιμό σου, καθώς χάνει από την κομψότητα και το όμορφο στυλ που θέλεις να έχει.

3) Εσώρουχα σαν ρούχα

Το να φοράς τα εσώρουχα σου σαν ρούχα, είναι πλέον αρκετά ξεπερασμένο και δεν θεωρείται καθόλου κομψό και στιλάτο. Απόφυγε το, στις εξόδους σου και προσπάθησε να το περιορίσεις μόνο κοντά στην παραλία.

4) Μυτερές γόβες

Οι μυτερές γόβες αποτελούν κομψά παπούτσια, κυρίως κατά την περίοδο του χειμώνα. Απόφυγε να τις φοράς φέτος το καλοκαίρι, προτίμησε άνετα καλοκαιρινά παπούτσια που ταιριάζουν με όλα.

Τα trends για φέτος είναι κομψά και γοητευτικά και σίγουρα κάθε γυναίκα μπορεί να ακολουθήσει τα περισσότερα από αυτά στην καθημερινότητά της. Απόφυγε να φοράς αυτά που θεωρούνται εκτός μόδας και σίγουρα θα είσαι σικάτη σε κάθε σου έξοδο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος