FOLLOW US: facebook twitter

Μπραζίλιαν Ζίου Ζίτσου: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Αμάραντος

Ημερομηνία: 06-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλέξανδρος Αμάραντος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

 

Ασημένιο μετάλλιο οι Τζαβάρας, Λυμπέρης-Χάλκινο ο Κασκούρας

Τέσσερις αθλητές του Ολυμπιονίκη διέπρεψαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα nο gi Μπραζίλιαν Ζίου Ζίτσου, που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων. Κατέκτησαν ισάριθμα μετάλλια, με τον πρόεδρο μάλιστα του συλλόγου της Αρχ. Ολυμπίας, Αλέξανδρο Αμάραντο, να παίρνει το χρυσό στην κατηγορία -80 κιλά, μπλε  ζώνη.

Ο Γιώργος Κ. Τζαβάρας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα -97 κιλά, μοβ ζώνη, όπως και ο… μικρός της παρέας, ο 17χρονος Γιάννης Λυμπέρης, στα -85 κιλά U-18, λευκή ζώνη. Τέλος, ο Ανδρέας Κασκούρας επέστρεψε με το χάλκινο μετάλλιο στα -67 κιλά, λευκή ζώνη.

Στη μεγάλη αυτή διοργάνωση συμμετείχαν επίσης ο έτερος Γιώργος Τζαβάρας (του Σπύρου) στα -85 κιλά, μπλε ζώνη, καθώς και ο Διονύσης Παπαδόπουλος στα +100 κιλά, μπλε ζώνη, που πραγματοποίησαν και αυτοί καλές εμφανίσεις και μπήκαν στην 5άδα.

Οι Ηλείοι αθλητές που διέπρεψαν στις διοργανώσεις του BJJ, Γ.Κ. Τζαβάρας, Αμάραντος, Γ.Σ. Τζαβάρας, Κασκούρας, Παπαδόπουλος και Λυμπέρης,  με τον Βαγγέλη Σαμαρά, δάσκαλο-αρχηγό της σχολής  Gracie Barra.

 

Μετάλλια και στο «Ακρόπολις»

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές του Ολυμπιονίκη πήραν μετάλλια και το Σάββατο, στο Τουρνουά ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ NEWAZA ZIU ZITSU 2017.  Ο Γιώργος Σ. Τζαβάρας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα -85 κιλά, το ίδιο μετάλλιο πήρε και ο Γιάννης Λυμπέρης στα -85 κιλά των U-18, ενώ ο Αλέξανδρος Αμάραντος πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα -85 κιλά, όπως και ο Γιώργος Κ. Τζαβάρας στα -97 κιλά. H Νικολέττα Ζαρκάδη από τον Πύργο, που έχει πολλές διακρίσεις στο Μπραζίλιαν Ζίου Ζίτσου, δεν πήρε μέρος στις δύο διοργανώσεις, λόγω τραυματισμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος