FOLLOW US: facebook twitter

«Μπλακ Αουτ» μετά τα Χριστούγεννα

Ημερομηνία: 17-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

black-out1-theatrikh-omada-ethelontes

Προετοιμάζεται η Θεατρική Ομάδα Εθελοντών του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης δήμου Ήλιδας για την φετινή της παράσταση

Η Θεατρική Ομάδα των εθελοντών του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Δήμου Ήλιδας (ΚΚΠΔΗ) συνεχίζει τη διαδρομή της για 13η συνεχόμενη χρονιά και ανεβάζει την αστυνομική κωμωδία του Τζακ Σάρκι “Μπλακ αουτ”, σε διασκευή και απόδοση των μελών της θεατρικής ομάδας.

Πρόκειται για μια παρωδία έργων της Αγκάθα Κρίστι, όπου ένας επιθεωρητής της Αστυνομίας, σχολαστικός και κατά τι βραδύνους, μαζί με τη βοηθό του προσπαθεί να επιλύσει τους δυο φόνους που συνέβησαν στο σπίτι του Λόρδου Μίλτου και της Λαίδης Μιμής Δούκα. Κι εκεί αρχίζουν όλα. Δολοφονικές ξανθιές έρχονται απ’ το πουθενά κρατώντας ματωμένα στιλέτα στα χέρια, παράνομοι εραστές προσπαθούν να επωφεληθούν απ’ την κατάσταση, υπηρέτριες τρέχουν πανικόβλητες, σχεδιάστριες ρούχων ιντριγκάρουν, μηνύματα γράφονται με αίμα στον τοίχο και γενικά ένα μπάχαλο συμβαίνει μέχρι τη στιγμή που αποφασίζει ν’ αναλάβει δράση η βοηθός του επιθεωρητή. Αλλά… τέλος καλό, όλα καλά. Και τα πτώματα; Και η δράση; Και τα ερωτηματικά; Τελικά τι συμβαίνει όταν σβήνουν τα φώτα; Ποιος είναι ο δολοφόνος και ποιος ο δολοφονημένος; Οι απαντήσεις θα δοθούν επί σκηνής και για αυτό θα απαιτηθεί η βοήθεια όλων μας.

black-out

Τη σκηνοθεσία του έργου έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Μπουσδούκος και οι πρόβες διεξάγονται στο στέκι της ομάδας στο Δημοτικό σχολείο στη Ροβιάτα.

Παράλληλα με το ανέβασμα του έργου αυτού, πρόβες έχει ξεκινήσει και η πειραματική σκηνή της ομάδας, που λειτουργεί για 4η χρονιά φέτος έχοντας εδραιώσει την παρουσία της στα θεατρικά δρώμενα της πόλης μας, η οποία θα ανεβάσει αποσπάσματα έργων και μονόπρακτα. Οι παραστάσεις φέτος θα δοθούν στο Τατάνειο Κτίριο στην Αμαλιάδα, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο ακριβής χρόνος θα ανακοινωθεί σύντομα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος