FOLLOW US: facebook twitter

Μπαχαρικά που «βάζουν φωτιά» στο μεταβολισμό μας!

Ημερομηνία: 21-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

kagien

Υπάρχουν πολλά μπαχαρικά και βότανα που βοηθούν όχι μόνο να διατηρήσουμε το βάρος μας, αλλά μας βοηθούν και να κάψουμε θερμίδες! Δείτε ποια αποτελούν μια καλή επιλογή για τη διατήρηση μιας όμορφης σιλουέτας, δίνοντας παράλληλα μια εκλεκτή γεύση στα πιάτα σας.

tzisenk

  1. Τζίνσενγκ: Μερικές μορφές τζίνσενγκ –του ξεχωριστού αυτού φυτού από την Κίνα- επιταχύνουν το μεταβολισμό, απομακρύνουν τις τοξίνες και δίνουν ενέργεια στο σώμα. Το Panax Ginseng ειδικότερα, βοηθά στην απώλεια βάρους, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Maryland.
  1. Πιπέρι καγιέν (κόκκινο):Αυτό το μπαχαρικό δημιουργεί θερμότητα εξαιτίας του βασικού συστατικού του, της καψαϊκίνης, που βοηθά στην καύση του λίπους και την καταστολή της όρεξης. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα του Purdue University,της Ιντιάνα εκτός από λίπος το πιπέρι καγιέν βοηθάει να κάψουμε και περισσότερες θερμίδες!
  2. kanela
  1. Κανέλα:Αυτό το… γλυκό «φάρμακο», μειώνει το σάκχαρο στο αίμα και την LDL χοληστερόλη («κακή»). Οι μελέτες έχουν δείξει ότι η κανέλα μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό και να αυξήσει τα επίπεδα ινσουλίνης, μειώνοντας την πιθανότητα προ-διαβήτη.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος