FOLLOW US: facebook twitter

«Μπαμ» στη Μυρσίνη ο ΑΟ Χελιδόνια

Ημερομηνία: 23-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xelidonia

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ο ΑΟ Χελιδονίου, μετά το 60’, επικράτησε στη Μυρσίνη 5-2 της τοπικής ομάδας κι έκανε τεράστιο βήμα παραμονής, καθώς αυτός είναι ο πρώτιστος στόχος του. Με επικεφαλής τους Αγριδιώτη, Ζαφειράκη πέτυχε 5 γκολ μετά από ένα τρομερό κρεσέντο ευστοχίας. Είναι αξιοσημείωτο, πως το Χελιδόνι έχασε και πέναλτι στο 1-1, πέναλτι που κέρδισε ο Αγριδιώτης και σούταρε άουτ ο Ζαφειράκης!

ΤΟ ΣΚΟΡ άνοιξε στο 5’ ο Ζαφειράκης (0-1) και ισοφάρισε ο Κοντανάς (1-1). Στο 54’ ο Ζαφειράκης πάλι έδωσε προβάδισμα στο Χελιδόνι, αλλά ο Κουρλός ισοφάρισε (202). Νέο προβάδισμα έδωσε στο 65’ ο Αγριδιώτης για την ομάδα του Τάση Τσαντίλη (2-3) για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ από τους Καρέτσο 73’ και Ζαφειράκη στο 90’, ο οποίος άνοιξε κι έκλεισε το σκορ, κάνοντας χατ τρικ. Ο Ζαφειράκης που έφτασε τα 7 γκολ, ο Αγριδιώτης και ο Γιώργος Πετρόπουλος ήταν οι κορυφαίοι της καταπληκτικής ομάδας του Χελιδονίου. Άριστος ο διαιτητής Πήττας.

Οι συνθέσεις

ΜΥΡΣΙΝΑΪΚΟΣ: Μαχαίρας, Αποστολόπουλος, Γκατζούνας, Γαβρίλης, Αναστασόπουλος, Φρεζάδος, Κοντάνας (78’ Γεωργαλής), Νταλιμπάι, Σπανός, Μητρόπουλος, Τσιλιλής (46’ Κουρλός).

ΧΕΛΙΔΟΝΙ: Γεωργίου, Καρέτσος, Αγγελόπουλος (51’ Καράμπελας), Ψηλογιαννόπουλος, Καλαμαράς, Βουρλούμης, Αγριδιώτης, Γκολφίνος, Ζαφειράκης, Μπαρτζάκος (λτ 46’ Πετρόπουλος), Σχίζας (λτ Ντάβαρης).

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος