FOLLOW US: facebook twitter

Μπαλκόνι σε ελεύθερη πτώση

Ημερομηνία: 02-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Σοκαριστική αποκόλληση τσιμεντένιας πλάκας σε κτίριο στο κέντρο του Πύργου

Ήταν πραγματικό θαύμα το ότι δεν θρηνήσαμε θύματα, στο κέντρο της πόλης του Πύργου, όταν μεγάλα κομμάτια τσιμέντου, αποκολλήθηκαν από μπαλκόνι κτιρίου.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην οδό 28ης Οκτωβρίου σε κτίριο δίπλα από την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, όπου στεγάζει γραφεία, καταστήματα αλλά και φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Και ήταν διπλό το θαύμα ότι την ώρα που συνέβη το ατύχημα δεν περνούσαν μαθητές ή πολίτες για να τους χτυπήσουν οι τσιμεντένιοι όγκοι.

Μεγάλα τμήματα τσιμέντου, άγνωστο γιατί αποκολλήθηκαν από το κάτω τμήμα μπαλκονιού δευτέρου ορόφου και έπεσαν στο πεζοδρόμιο. Μεγάλες υλικές ζημιές υπέστη ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που ανήκει σε γιατρό που σύμφωνα με πληροφορίες διατηρεί ιατρείο στο συγκεκριμένο κτίριο.

Το αυτοκίνητο δέχθηκε το μεγαλύτερο όγκο του τσιμέντου. Περίοικοι για αρκετή ώρα δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που είχε συμβεί, ενώ κλήθηκαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Πολιτική Προστασία του δήμου Πύργου, που απομάκρυνε και τα τμήματα του τσιμέντου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος