FOLLOW US: facebook twitter

Μπήκε στο κουρείο με το… αυτοκίνητο!

Ημερομηνία: 03-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

troxaio-koureio-purgos

Ξημερώματα στην οδό Αγ. Γεωργίου στον Πύργο

Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Πύργο σε τροχαίο ατύχημα στην οδό Αγ. Γεωργίου δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές. Ένα αυτοκίνητο που σύμφωνα με την αστυνομία οδηγούσε μεθυσμένος άντρας εξετράπη της πορείας του και εισέβαλε σε κουρείο. Μετά την σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός κατάφερε να συνεχίζει να κινεί το διαλυμένο αυτοκίνητό του μάρκας BMW έως την περιοχή της Δεξαμενής που ακινητοποιήθηκε.Το αυτοκίνητο είχε σπασμένη μηχανή και τα λάδια έτρεχαν στο οδόστρωμα σε όλη τη διαδρομή, ενώ και τα δύο εμπρόσθια ελαστικά είχαν διαλυθεί και οι ζάντες «έγραφαν» στην άσφαλτο. Αυτό βοήθησε και τους άνδρες της Τροχαίας να φτάσουν γρήγορα στο σημείο που βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο.

Τη στιγμή της σύγκρουσης σύμφωνα με πληροφορίες, περνούσε από το σημείο μια γυναίκα που πήγαινε στη δουλειά της και αναγκάστηκε να τιναχτεί στον αέρα για να αποφύγει το «δαιμονισμένο» αυτοκίνητο.Ο οδηγός μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε και συνελήφθη από άνδρες της Τροχαίας Πύργου και αναμένεται οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκε ελεύθερος και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου.Το κουρείο του Νίκου Καρρά υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές στην είσοδό του όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου ανέφερε, ότι λίγο πριν από τις έξι τα ξημερώματα άκουσε έναν πολύ έντονο θόρυβο και παράλληλα άρχισε να χτυπά ο συναγερμός του καταστήματός του. Κάποιοι περαστικοί είχαν σταματήσει να δουν τι συμβαίνει, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε τραπεί σε φυγή. «Όσοι σταμάτησαν μόλις είδαν το τι είχε συμβεί κάλεσαν την Τροχαία. Ευχαριστώ πολύ το προσωπικό της Τροχαίας γιατί κινητοποιήθηκαν άμεσα και μέσα σε περίπου 15 λεπτά είχαν εντοπίσει σταθμευμένο στην Δεξαμενή το αυτοκίνητο. Παράλληλα συνελήφθη και ο οδηγός που προκάλεσε τις ζημιές. Ήταν πολύ πιωμένος και λυπάμαι πάρα πολύ για αυτόν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καρράς.

troxaio-koureio-purgos-1

Δεν παρέλειψε να αναφέρει πως αν το ατύχημα είχε συμβεί λίγο αργότερα που ο κόσμος θα πήγαινε στις δουλειές του και οι μαθητές στο σχολείο του, κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί τις συνέπειες. Αυτό που μένει για τον ιδιοκτήτη του κουρείου, σε δύσκολες εποχές όπως αυτή που διανύουμε να βρει τη δύναμη και τα μέσα για να επισκευάσει το κατάστημά του, ενώ όπως έγινε γνωστό το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο ατύχημα ήταν ανασφάλιστο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος