FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον: Στην τελική ευθεία για την Α1-Με ανανεωμένη σύνθεση ο Φιλαθλητικός

Ημερομηνία: 07-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Φιλαθλητικός όπως θα παραταχθεί σε αυτό το τουρνουά.

 

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για το Ομαδικό Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στον Πύργο. Οι άνθρωποι του Φιλαθλητικού εργάζονται καθημερινά ώστε αυτή η σημαντική διοργάνωση που για πρώτη φορά έρχεται στην πόλη μας να έχει άρτιο οργανωτικό αποτέλεσμα και να κυλήσουν όλα ομαλά. Γίνονται αλλεπάλληλες συνεννοήσεις με την διεύθυνση του κλειστού «Γ. Βασιλακόπουλος» προκειμένου να μην λείψει τίποτα και να καλυφθεί άμεσα οποιαδήποτε έλλειψη  υπάρχει.

Το αγωνιστικό κομμάτι θα είναι σίγουρα επιτυχές και για αυτό θα φροντίσουν οι αθλητές των 16 ομάδων που θα προσέλθουν στην πόλη μας να αγωνιστούν, δεδομένου ότι θα είναι όλη η αφρόκρεμα του ελληνικού μπάντμιντον συγκεντρωμένη. Ο Φιλαθλητικός η ομάδα της πόλης μας, σαν οικοδεσπότης αυτή την φορά, αλλά και ένα από τα σωματεία που στελεχώνουν την Α1 Εθνική κατηγορία, έχει σαν στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία και πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.

Η σύνθεση του Φιλαθλητικού

Η περσινή 7η θέση στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα αποτελεί μεγάλη επιτυχία δεδομένου ότι αγωνίζεται με νεανική ομάδα που συνεχώς ανανεώνεται δεδομένου ότι ο Προπονητής Παναγιώτης Τσόκος βγάζει συνεχώς παιδιά από τα φυτώρια και μικρότερα τμήματα του συλλόγου, κάτι που αποτελεί και την φιλοσοφία του. Έτσι και φέτος το πυργιώτικο σωματείο θα παραταχθεί σε αυτό το τουρνουά με αλλαγμένη την σύνθεσή του κατα 4/8. Στους περσινούς συμμετέχοντες Κυριάκο Κατσιαδράμη, Ραφαήλ Βάγια, Αλεξάνδρας Αποστολοπούλου και Γιάννη Λυμπέρη ήρθε να προστεθεί η επάνοδος στον σύλλογο του έμπειρου Δημήτρη Παρασκευά, και 3 νέων κοριτσιών που για πρώτη φορά θα συμμετέχουν σε μια τέτοια διοργάνωση.

Πρόκειται για τις Αντωνία και Παυλίνα Βλαχαντώνη καθώς και την Ευγενία Νικολακοπούλου που ενώ έχουν παραστάσεις και διακρίσεις σε πανελλήνια Πρωταθλήματα, αυτήν την φορά καλούνται να εκπροσωπήσουν τον σύλλογο αγωνιζόμενες για πρώτη φορά αντιμέτωπες με τις καλύτερες γυναίκες στον ελληνικό χώρο. Να τονιστεί ότι για το ομαδικό πρωτάθλημα η μέγιστη σύνθεση ομάδας είναι από 4 άνδρες και 4 γυναίκες. Μοναδικό πρόβλημα η πιθανή ανετοιμότητα του φαντάρου Γιάννη Λυμπέρη λόγω της θητείας του, αλλά η επιλογή στο πρόσωπό του έγινε λόγω της μεγάλης εμπειρίας που διαθέτει σε τέτοιους αγώνες και για αυτό κανονίστηκε να πάρει άδεια από την μονάδα του να συμμετέχει για να συνδράμει και αυτός όσο μπορεί στην προσπάθεια των παιδιών του Φιλαθλητικού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος