FOLLOW US: facebook twitter

Μουρμούρες για το Sea Track και φρεσκάρισμα στις θέσεις ΑμεΑ στον Πύργο

Ημερομηνία: 13-04-2017 | Συντάκτης:

Χωρίς ενημέρωση για τις εξελίξεις που αφορούν στην προμήθεια και τοποθέτηση του SeaTrack έχουν μένει τα μέλη του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας. Παρά τις τελευταίες θετικές εξελίξεις υπάρχει «μουρμούρα» υπό το φόβο ότι ο χρόνος δεν επαρκεί έως το καλοκαίρι για να γίνουν όλες οι διαδικασίες, κάτι που όπως υποστηρίζουν θα κρατήσει τα άτομα με αναπηρία μακριά από τη θάλασσα.

Όπως είπε ο γραμματέας του συλλόγου Γιώργος Παπανικολόπουλος, «επειδή έχει καεί η γούνα μας και πέρσι και πρόπερσι και είχαμε προβλήματα ότι δεν πρόλαβε, φέτος θέλουμε να ζητήσουμε από την Περιφέρεια να πιέσει τις καταστάσεις για να γίνει αυτό που πρέπει γιατί εάν δεν μπει το μηχάνημα στις Πλάκες – πέρσι που μπήκε έγινε ως δωρεά από την κατασκευαστική εταιρεία ΤΟΒΕΑ – η Ηλεία θα είναι ο μοναδικός νομός που δεν θα έχει πρόσβαση στα ΑμεΑ στην θάλασσα.

Καταλαβαίνεται ότι δεν είναι ότι καλύτερο καθώς οι άνθρωποι με αναπηρία θα μείνουν εκτός από τις παραλίες. Έχουμε ξαναπεί ότι το μπάνιο στην θάλασσα μας κάνει και καλό στην υγεία μας καθώς ένα μπάνιο ισούται με επτά φυσικοθεραπείες. Ήδη οι άνθρωποι με αναπηρία έχουν ξεσηκωθεί και ρωτάνε για το τι θα γίνει και απαντάμε ότι έχει δεσμευτεί ο Αντιπεριφερειάρχης και θα μπει. Όπως εγώ είμαι δύσπιστος έτσι κι όλοι οι υπόλοιποι είναι δύσπιστοι καθώς όλοι γνωρίζουν ότι χάθηκε το πρόγραμμα μέσω του οποίου μπορούσαν να τοποθετηθούν 3 Seatrack στην Ηλεία. Πέρσι είχε πει πάλι η Περιφέρεια ότι θα το τοποθετήσει, φέτος πάλι δεσμεύτηκαν ότι θα τοποθετηθεί» εξήγησε ο κ. Παπανικολόπουλος.

Φρεσκάρισμα στις θέσεις στάθμευσης

Στο μεταξύ από χθες γίνεται φρεσκάρισμα στις θέσεις ΑμεΑ στην πόλη του Πύργου από την τεχνική υπηρεσία του δήμου, κάτι που αντιμετώπισαν θετικά τα μέλη του συλλόγου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος