FOLLOW US: facebook twitter

Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στρουσίου: Διήμερες εκδηλώσεις στο Στρούσι για την Πολιούχο Αγία Κυριακή

Ημερομηνία: 05-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Παραδοσιακοί χοροί την Παρασκευή και γλέντι το Σάββατο με τον Βασίλη Τερλέγκα

Διήμερες εκδηλώσεις προς τιμήν της Πολιούχου του Στρουσίου Αγίας Κυριακής, διοργανώνει την Παρασκευή και το Σάββατο  6 & 7 Ιουλίου 2018 στο προαύλειο του δημοτικού σχολείου του χωριού, ο δραστήριο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στρουσίου «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ». Συνδιοργάνωση Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή στις 10 το βράδυ με ένα οδοιπορικό στην Ελληνική Παράδοση, με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα. Συμμετέχουν ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ και ΠΕΔΙΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ «Η ΕΣΤΙΑ» και ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΡΟΥΣΙΟΥ. Ένα χορευτικό υπερθέαμα που θα απολαύσει ο κόσμος, το οποίο τιμά την παράδοσή μας.

Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 7 Ιουλίου, στις 11 το βράδυ, με ένα μεγάλο γλέντι με τον  δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή ΒΑΣΙΛΗ ΤΕΡΛΕΓΚΑ.  Συμμετέχουν Άγγελος Σπυρόπουλος , Έλενα Γεωργαντά και στο κλαρίνο ο Χρήστος Κατσαμάκης.
τηλ κρατήσεων : 6983513963. Κατά την διάρκεια της βραδιάς του λαϊκού γλεντιού θα διατίθενται γουρνοπούλες , σουβλάκια , αναψυκτικά και ποτά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος