FOLLOW US: facebook twitter

Μονάδα παραγωγής ράβδων καπνού για το IQOS

Ημερομηνία: 13-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Υπό την αιγίδα του ΕΒΕ Ηλείας η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ παρουσίασε το πλάνο της νέας της επένδυσης ύψους 300 εκ. ευρώ

Με στόχο την ανάδειξη της θετικής πλευράς της επιχειρηματικότητας μέσα από παραδείγματα επιτυχημένων και καινοτόμων εταιρειών που επενδύουν στην ελληνική αγορά, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ηλείας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης , στελέχη της Παπαστράτος παρουσίασαν το πλάνο υλοποίησης της νέας επένδυσης ύψους 300 εκατ. ευρώ για τη μετατροπή του εργοστασίου της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο σε μονάδα παραγωγής ράβδων καπνού για το IQOS, το καινοτόμο προϊόν της Philip Morris International.

Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νικόλαος Παναγιωτακόπουλος, ο Πρόεδρος του Εξαγωγικού τμήματος του Επιμελητήριου κ. Παρασκευόπουλος Αντώνης, o κ. Λάμπης Αριστειδοπουλος  πρώην Δήμαρχος Ιάρδανου και Αντιπεριφερειαρχης Οικονομικών  της ΠΔΕ, ο κ. Γιαννακουλιας  Θεόδωρος  Πρόεδρος  Αερολέσχης  Πύργου  οκ. Αλεβιζος Δημήτριος  Αντιπρόεδρος  Αερολέσχης  Πύργου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Σαψάλης Νικόλαος καθώς και πολλά μέλη – επιχειρηματίες του Νομού, καθώς επίσης στελέχη της Παπαστράτος  , ο κ. Χασιώτης Θέμης , Διευθυντής Πωλήσεων Προϊόντων Μειωμένου Κίνδυνου και οι κ. Μωραΐτης Κωνσταντίνος  Περιφερειακός Διευθυντής, ο κ. Πετράκης Γεώργιος, Υπεύθυνος  IQOS Νομών Ηλείας, Αρκαδίας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας και ο κ. Μπουρόπουλος Νικόλαος Υπεύθυνος Καταστήματος IQOS Πύργου.

Όπως τόνισε ο Θέμης Χασιώτης, Διευθυντής  Πωλήσεων Προϊόντων Μειωμένου Κίνδυνου της Παπαστράτος, ‘’ Η επένδυση των 300 εκατομμυρίων ευρώ της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ που ανακοινώθηκε φέτος θα μετατρέψει το εργοστάσιο μας στον Ασπρόπυργο στο τρίτο μόλις παγκοσμίως κέντρο παραγωγής των ράβδων καπνού για το IQOS. Αυτό σημαίνει δουλειές καθώς όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει μέσω της νέας επένδυσης δημιουργούνται 400 νέες θέσεις εργασίας. Αυτό σημαίνει κεφάλαια τα οποία εισρέουν στην ελληνική οικονομία. Σημαίνει όμως και εμπιστοσύνη στην Ελλάδα. Και συγχρόνως αποτελεί έναυσμα για την ανατροπή του κλίματος στην ελληνική αγορά. Είναι το ‘’ άνοιγμα της πόρτας  στην καινοτομία και την τεχνολογία. Όσο μεγαλύτερη είναι, δε, η προσπάθεια να φτάσει το IQOS σε κάθε γωνιά της χώρας, τόσο μεγαλύτερα τα οφέλη για την χώρα μας. Από την στελέχωση των υποκαταστημάτων μας με ανθρώπινο δυναμικό για την αύξηση της παραγωγής, μέχρι τους φόρους που θα εισπράττει το Ελληνικό Κράτος. Η μεγαλόπνοη επένδυση μας ανάμεσα στα πολλά θετικά της δίνει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας στην ελληνική οικονομία’’.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ  25  – 27131  –  ΠΥΡΓΟΣ

 

ΤΗΛ. 2621034484 & 6945393136


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος