FOLLOW US: facebook twitter

Μια αγκαλιά αλληλεγγύης για τους πληγέντες της Δυτ. Αττικής από το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων

Ημερομηνία: 21-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Μέχρι την Παρασκευή συγκέντρωση ειδών από το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων

Ελάχιστες ώρες μετά το κάλεσμα στήριξης των πληγέντων από τις πλημμύρες στην Αττική από το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων της Π.Ε. Ηλείας και οι πρώτες προσφορές ειδών διατροφής και ειδών ένδυσης και υπόδησης άρχισαν να συγκεντρώνονται.

Τα μέλη του Σωματείου, θα βρίσκονται μέχρι και την Παρασκευή, από τις 10 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι στα γραφεία τους στο ΚΕΦΙΑΠ (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) προκειμένου να παραλαμβάνουν τις προσφορές των Ηλείων για την ανακούφιση των πληγέντων στο δήμο Μάνδρας Δυτικής Αττικής.

Όπως τόνισε χθες ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Παντελής Παπαναγιώτου, η Ηλεία έχει αντιμετωπίσει τρεις μεγάλες καταστροφές- πλημμύρες, σεισμούς, πυρκαγιές- και την απελπισία των ανθρώπων που επλήγησαν από τις πλημμύρες στην Αττική, οι Ηλείοι την έχουν ζήσει.

«Βλέποντας όλα όσα συνέβησαν, ως Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων δε μπορούσαμε να μένουμε αμέτοχοι, ευαισθητοποιηθήκαμε και θέλουμε να στηρίξουμε όσο μπορούμε όλοι μαζί από το υστέρημα μας τους πληγέντες. Θα είμαστε εδώ και θα δεχόμαστε τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ρουχισμού και υποδήματα και ευελπιστούμε ότι με την βοήθεια της Περιφέρειας θα τα στείλουμε στο Δήμο Μάνδρας.

Η σκέψη μας είναι δίπλα σε όσους δοκιμάζονται και καλούμε για ακόμα μια φορά όλους τους Ηλείους να ευαισθητοποιηθούν και να προσφέρουν ότι μπορούν. Ήδη καταφθάνουν άνθρωποι όλοι των ηλικιών και φανερά συγκινημένοι προσφέρουν ότι μπορούν για την ανακούφιση των πληγέντων. Σας περιμένουμε όλους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος