FOLLOW US: facebook twitter

Με φουλ επίθεση στην κυβέρνηση «ξορκίζει» την εσωστρέφεια το ΚΙΝ.ΑΛ

Ημερομηνία: 04-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Πίσω θέλουν να αφήσουν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, με την αποχώρηση του Ποταμιού αλλά και το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Γιάννη Ραγκούση, τα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. και ως τον καταλληλότερο τρόπο γι’ αυτό επέλεξαν τη γραμμή της φουλ επίθεσης στην κυβέρνηση.

Μάλιστα, η ίδια η Φώφη Γεννηματά δίνει τον τόνο, αφού με διαδοχικές της αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Τελευταίο της κτύπημα ήταν το πρωί της Τετάρτης, όταν και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Χθες με τις δηλώσεις Καμμένου αναρωτήθηκα αν υπάρχει Κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα οι συγκυβερνήτες κτύπησαν ξανά . Αμφισβητούν τον Πρωθυπουργό, λένε ότι η υπογραφή του δεν έχει αξία. Ο ίδιος εξακολουθεί να μην αντιδρά. Η γελοιοποίηση κορυφώνεται. Δυστυχώς όμως και η ζημιά για την χώρα.»

Στο ίδιο πλαίσιο και ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος σε συνέντευξη του χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ανίσχυρο και όμηρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του Πάνου Καμμένου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ακούσαμε τον κ. Μαυραγάνη να κάνει λόγο για μία ανίσχυρη υπογραφή του κ. Τσίπρα. Ο άνθρωπος που είναι Υφυπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ λέει ότι είναι ανίσχυρη η υπογραφή του κ. Τσίπρα, που είναι Πρωθυπουργός. Έχουμε, λοιπόν, έναν ανίσχυρο Πρωθυπουργό που είναι δέσμιος κι όμηρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, του Πρόεδρού τους, και των στελεχών του»

Πηγή: dikaiologitika.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος