FOLLOW US: facebook twitter

Με τρακτέρ την Παρασκευή στον κόμβο Αγ. Γεωργίου

Ημερομηνία: 15-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

agrotes-trakter-mploko

Αγωνιστικά απαντά η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας

Αγωνιστικά απαντά η Ο.Α.Σ. Ηλείας και οι σύλλογοι μέλη στις προφορικές εξαγγελίες των κυβερνητικών παραγόντων για τις αποζημιώσεις που υπέστησαν οι αγρότες στις καλλιέργειές τους. Έτσι, αύριο Παρασκευή ενόψει της άφιξης στην Ηλεία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης , πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κόμβο Αγίου Γεωργίου με τα αγροτικά τους μηχανήματα.

Μεταξύ άλλων  σε ανακοίνωσή της αναφέρει η ΟΑΣΗ «Χρόνια και χρόνια μας δίνουν υποσχέσεις οι κυβερνήσεις ότι παλεύουν για εμάς και όταν έρχεται η ώρα της υλοποίησης των εξαγγελιών κάνουν ακριβώς τα αντίθετα.

Πολλές φορές έχουν εξαγγείλει αποζημιώσεις που τελικά δεν βλέπουμε ειδικά από τα Π.Σ.Ε.Α. Δεν τους πιστεύουμε πια. Αγωνιζόμαστε για δίκαιες αποζημιώσεις.
ΤΩΡΑ από τον ΕΛΓΑ που μας ξεζουμίζει, να αλλάξει τώρα ο κανονισμός. Παλεύουμε για να υλοποιηθεί το πλαίσιο αιτημάτων που έβαλαν οι αγρότες στη σύσκεψη του Χειμαδιού στις 11 Σεπτέμβρη 2016. Καλούμε όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους, πληγέντες και μη, να κατέβουν με τα αγροτικά μηχανήματα και οχήματα την Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη στις 9.30 το πρωί στον κόμβο Αγ. Γεωργίου στον Πύργο. Απαιτούμε πραγματικές λύσεις που θα μας κρατήσουν στην παραγωγή και θα δώσουν τη δυνατότητα να ζήσουν οι οικογένειές μας.

Απαιτούμε να συναντηθεί μαζί μας ο Υ.Α.Α.Τ. για να μας δώσει έγγραφες δεσμεύσεις για το πότε και πως θα αποζημιωθούμε. Πότε θα αλλάξει ο κανονισμός του ΕΛΓΑ; Τα ψέματα τελείωσαν, τελειώνει και η υπομονή μας.

Για την ΟΑΣΗ
Γιαννόπουλος Χρήστος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος