FOLLOW US: facebook twitter

Με τους φοιτητές του ΔΟΕΠ&ΤΜ συναντήθηκε χθες ο νέος πρόεδρος

Ημερομηνία: 15-12-2016 | Συντάκτης:

koutsonikos

Στόχος το εαρινό εξάμηνο να λειτουργήσει απρόσκοπτα

Η πρώτη συνάντηση μεταξύ του νέου προέδρου του τμήματος ΔΟΕΠ &ΤΜ Ιωάννη Κουτσονίκου και των φοιτητών, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του κτιρίου του ΤΕΙ στον Πύργο.

Ο νέος πρόεδρος, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα,  επισημαίνοντας στους φοιτητές ότι θα προσπαθήσει να συμβάλει στην επίλυση τους έτσι ώστε στο εαρινό εξάμηνο, να λειτουργήσει το πρόγραμμα απρόσκοπτα από πλευράς χρονοδιαγραμμάτων και εκπαιδευτικού προσωπικού.

Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι από το νέο έτος θα λειτουργήσει η βιβλιοθήκη ενώ θα ξεκινήσει και η διαδικασία αξιολόγησης του τμήματος μέσω ερωτηματολογίων και άλλων συναφών διαδικασιών, ζητώντας από τους φοιτητές να καταθέσουν τις απόψεις τους για το τμήμα.

tei_pyrgou

Από την πλευρά των φοιτητών εκφράστηκε προβληματισμός σχετικά με την πορεία των σπουδών τους εξαιτίας του κλίματος αβεβαιότητας ως προς το μέλλον του τμήματος και ζήτησαν την επίλυση των ζητημάτων στη γραμματεία και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Θα πρέπει να τονιστεί, ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προσωρινή συνέλευση του τμήματος υπό την προεδρία του κ. Κουτσονίκου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος