FOLLOW US: facebook twitter

Με τη δολοφονία Στεφανάκου συνδέεται η εκτέλεση στο Παλαιό Φάληρο

Ημερομηνία: 27-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου εκτιμούν οι αρχές ότι η συνδέεται η εκτέλεση του βαρυποινίτη, που έγινε σήμερα το πρωί στο Παλαιό Φάληρο. O 44χρονος άνδρας, εναντίον του οποίου ένοπλοι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ, φέρεται να είχε αντιπαλότητα με τον Στεφανάκο από το 2008, ενώ είχε αποφυλακιστεί το καλοκαίρι του 2017, λίγους μήνες πριν την εκτέλεση του Στεφανάκου, τον περασμένο Ιανουάριο. Το βαρύ ποινικό παρελθόν του σε συνδυασμό με το «προφίλ» της επίθεσης, οδηγεί την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το χρονικό της μαφιόζικης εκτέλεσης 

Όλα έγιναν γύρωσ τις 9 το πρωί, έξω από πολυκατοικία, στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων, όταν ένοπλοι που φορούσαν κουκούλες άνοιξαν πυκνό πυρ με καλάσνικοφ εναντίον άνδρα, στον οποίο είχαν στήσει καρτέρι θανάτου. Οι δράστες άδειασαν μια τουλάχιστον γεμιστήρα πολεμικού καλάζνικοφ και το θύμα δέχτηκε τουλάχιστον 4-5 σφαίρες από τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι ένοπλοι, οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα, διέφυγαν αμέσως μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος άνδρας προσπάθησε να απαντήσει στην επίθεση με το πιστόλι του, πριν πέσει στον δρόμο βαριά τραυματισμένος. Λίγο αργότερα κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την πρώτη στογμή, ενώ οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι κάλυκες από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνει βαλλιστική έρευνα, για να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοπιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Πηγή: tvxs.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος