FOLLOW US: facebook twitter

Με την «παμπλωματού» στον κόσμο των παραμυθιών!

Ημερομηνία: 20-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Εκπαίδευση, Νέα

marieta-giorti-xristougenniatikh4

Εκπληκτική χριστουγεννιάτικη γιορτή από το «Μαριέττα»

Στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού, ταξίδεψαν, οι μικροί μαθητές της Πρότυπης Αγωγής «Μαριέττα» μαζί με τους γονείς και τους φίλους τους, στην υπέροχη πραγματικά χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ιόνιο».

marieta-xristougenniatikh-giorti1

Σε ένα μοναδικό σκηνικό, μικροί και μεγάλοι, έφτιαξαν ένα πάπλωμα για τον άπληστο βασιλιά και έμαθαν τι σημαίνει να προσφέρεις χωρίς όρια και την τέχνη της ευτυχίας, που στις μέρες μας, είναι σε όλους απαραίτητη!

marieta-giorti-xristougenniatikh5
«Η Παπλωματού», το βραβευμένο παραμύθι των Τζεφ Μπραμπώ και Γκέηλ Μάρκεν, σε μια καταπληκτική διασκευή από τον παιδικό σταθμό Μαριέττα και τις καταπληκτικές ερμηνείες από τις δασκάλες, τη ονειρική αφήγηση, τα μαγικά σκηνικά, την συγκινητική συμμετοχή των παιδιών οδήγησε γονείς, φίλους και συγγενείς στο πνεύμα του μαγικού παραμυθιού.

marieta-giorti-xristougenniatikh6

«Μια γενναιόδωρη παπλωματού με μαγικά λες δάκτυλα, φτιάχνει τα πιο όμορφα παπλώματα του κόσμου, με χρώματα και σχέδια που δεν έχει ξαναδεί ανθρώπου μάτι, απαλά και ζεστά λες και τα γεμίζει με φτερά αγγέλων.

marieta-giorti-xristougenniatikh2

Η παπλωματού, τα παπλώματα δεν τα πουλά. Γυρνά στους δρόμους τις κρύες νύχτες του χειμώνα και τα χαρίζει στους φτωχούς, στους άστεγους, σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη! Κι ένας άπληστος βασιλιάς, που μέσα στο παλάτι του έχει μαζεμένους όλους τους θησαυρούς του κόσμου… ψάχνοντας κάτι που θα του χαρίσει ένα χαμόγελο και θα διώξει έστω και για λίγο την πλήξη, την ανία, τη δυστυχία του…».

marieta-giorti-xristougenniatikh3

Ένα πραγματικά υπέροχο παραμύθι, στο πνεύμα των Χριστουγέννων που πλημμύρισε αγάπη τις καρδιές όλων.

marieta-giorti-xristougenniatikh7


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος