FOLLOW US: facebook twitter

Με την ευχή… «πάντα ψηλά»!

Ημερομηνία: 15-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 2, Νέα

oreivatikos-sullogos-amaliada-pita2

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αμαλιάδας «ΟΡΕΙΒΑΤΕΙΝ» έκοψε  την  πίτα του ατη Νεμούτα

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αμαλιάδας «ΟΡΕΙΒΑΤΕΙΝ» έκοψε  την  πρωτοχρονιάτικη πίτα του που αλλού, στα… όρη και βουνά, με την συμμετοχή πολλών μελών και φίλων του πεζοπόρων και ορειβατών, κατά την διάρκεια της Κυριακάτικης εξόρμησής τους στην Νεμούτα.

oreivatikos-sullogos-amaliada-pita4

Η εκδήλωση του Ορειβατικού Αμαλιάδας, περιλάμβανε κλασικά  πεζοπορία με τρίωρη διαδρομή στις ομορφιές της Νεμούτας για να… ζεσταθούν τα αίματα, όπου οι συμμετέχοντες απόλαυσαν  τις εναλλαγές του ορεινού τοπίου, εξοπλισμένοι πάντα με την απαραίτητη ενδυμασία, μπουφάν, αδιάβροχα, ορειβατικά παπούτσια, σκουφιά και μπαστούνια ορειβατικά  και το μεσημεράκι κατέληξαν σε ταβέρνα της περιοχής για την κοπή της πίτας τους!

oreivatikos-sullogos-amaliada-pita3

Στην πίτα του ΕΟΣ Αμαλιάδας, η ευχή ήταν… «πάντα ψηλά»,  σε βουνοκορφές που δεν έχουν ακόμα περπατήσει. Ο  πρόεδρος Δημήτρης Γούβης, μαζί με τα άλλα μέλη του ΔΣ., τον αντιπρόεδρο Γιώργο  Καλλιμάνη, τους  γραμματείς του Συλλόγου Αγγελική Ντίκου και  Γιώργου Σάμενου και την ταμία Ελένη Βασιλακοπούλου έκοψαν την πίτα, ευχήθηκαν σε όλους τους ορειβάτες υγεία και χαρά και πολλές ορειβατικές εξορμήσεις! Φυσικά ακολούθησε φαγητό και οινοποσία και γλέντι τρικούβερτο με πολύ χορό. Έτσι τα μέλη του ΕΟΣ Αμαλιάδας, γέμισαν τις μπαταρίες τους και σχεδιάζουν πλέον τις νέες τους εξορμήσεις, προσδοκώντας σε μεγάλη συμμετοχή, αφού έτσι κι αλλιώς την έχουν, γιατί και καλή οργάνωση υπάρχει και αγάπη για την ορειβασία και την πεζοπορία.

oreivatikos-sullogos-amaliada-pita

oreivatikos-sullogos-amaliada-pita1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος