FOLLOW US: facebook twitter

Με σπασμένα φρένα ο Πανωλενειακός

Ημερομηνία: 15-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panoleneiakos

A2 ΕΣΚΑΗ

Έκτη σερί νίκη, 55-50 τον Πρ.Ηλία/ΠΑΟΚ στο Καράτουλα

Ο Πανωλενειακός με σπασμένα φρένα κέρδισε και τον Πρ.Ηλία/ΠΑΟΚ, το βράδυ της Δευτέρας στο κλειστό του Καράτουλα με 55-50 και συνέχισε την εκπληκτική του πορεία στο β΄ γύρο της Α2 ΕΣΚΑΗ. Αυτή ήταν η έκτη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Γιώργου Λεβεντούρη και η όγδοη στα τελευταία εννιά παιχνίδια και αν ήταν λίγο καλύτερη στον α΄ γύρο, θα ήταν σίγουρα ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικούσαν την άνοδο στην Α1, μέσω των πλέι-οφ.

Η ομάδα του Γιώργου Λεβεντούρη από το β΄ δεκάλεπτο πήρε διαφορά 7 πόντων και έφτασε ακόμα και σε διψήφια επίπεδα. Ο Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ μείωσε στην τελευταία περίοδο ακόμα και στο καλάθι, αλλά οι  παίκτες του Πανωλενειακού έμειναν ψύχραιμοι στο τέλος, στη ρουλέτα των βολών και πήραν μια τεράστια νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα του πρωταθλήματος.

Την επόμενη Τετάρτη ο Πανωλενειακός έχει δύσκολη έξοδο στο κλειστό της Αλεξιώτισσας, με αντίπαλο τη Νίκη Προαστίου.

Τα δεκάλεπτα: 14-14, 32-25, 43-35, 55-50.

Πανωλενειακός (Λεβεντούρης): Θεοδωρακόπουλος, Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος 7 (1), Μάρρας 9 (1), Παλαιόπουλος 6 (2), Τζουανόπουλος, Μπεκυράς 10 (1), Βλάχος 4, Κουτσόπουλος 13 (3), Μπαχούρος 4, Παπαδόπουλος 2.

Πρ.Ηλίας/ΠΑΟΚ (Σιαμαντάς): Κ. Χουλιάρας 4, Ι. Χουλιάρας 2, Γιούρτης 5, Μήλας 2, Χρονόπουλος, Σιαμαντάς 10 (2), Μανέγας, Κωσταγιαννακόπουλος 21 (2), Μπούτος 4, Κουτρουμάνης 2.

Φωτογραφία: Δημήτρης Τρασάνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος