FOLLOW US: facebook twitter

Με σβηστές μηχανές…

Ημερομηνία: 13-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos

Πανηλειακός-Αλφειός  3-0

Ο Πανηλειακός χωρίς να φορτσάρει επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Αλφειό, στο δημοτικό στάδιο Πύργου και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Νίκης Τραγανού στο Κουρτέσι, έφτασε ξανά σε διψήφια διαφορά στη βαθμολογία (11 βαθμοί). Οι ερυθρόλευκοι  ξεκίνησαν νωθρά και νωχελικά τον αγώνα και δεν μπορούσαν να βρουν διόδους μπροστά στην καλά οργανωμένη και πυκνή άμυνα του Αλφειού, ο οποίος περίμενε τους αντιπάλους του στο μισό γήπεδο. Στο πρώτο 45λεπτο μόνο μία φορά ο Αλφειός διέσπασε τον κλοιό και κέρδισε ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, το οποίο χτύπησε ο Νικολόπουλος και απέκρουσε το τείχος. Ώσπου στο 30΄ ο Πανηλειακός άνοιξε το σκορ. Από ωραία ενέργεια του Σκοζάι και ασίστ στον Μπεγλεκτσή, ο τελευταίος με κεφαλιά νίκησε τον Μπίζο. Και στο 43΄ ο Βλαχόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή-σωστό κεραυνό- έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Μπίζου κι έγραψε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

3-0 στο 70΄ με Στούπη

Στην επανάληψη ο Πανηλειακός έπαιξε όσο άνετα μπορούσε, είχε ένα φάουλ του Σωτηρόπουλου στο 68΄ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και 2-3 καλές ευκαιρίες με σουτ άουτ. Ωστόσο στο 70΄ ο Στούπης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα βρήκε και τον Σεμπέκο έκανε το 3-0.

Ήταν μια ακόμα άνετη νίκη με τον Θεοδωρακόπουλο να μην πιέζεται καθόλου και τους Στούπη, Σκοζάι, Βλαχόπουλο και Σωτηρόπουλο να είναι εντυπωσιακοί. Η συμπαθής ομάδα του Αλφειού πάλεψε όσο μπορούσε το παιχνίδι, παίζοντας με προσοχή στην άμυνά της. Κορυφαίος παίκτης της ο Σεμπέκος ενώ διακρίθηκαν και οι Πρίφτης, Πεσκελίδης, Παναγόπουλος και Μανέτας. Άνετη η διαιτησία του Παναγόπουλου.

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Στούπης, Μπουρνέλης, Παναγιωτόπουλος, Νιφορόπουλος, Τσουκαλάς (68΄ Παναγόπουλος), Σκοζάι (60΄ Χατζηστάμου), Πλαστουργός, Μπεγλεκτσής, Βλαχόπουλος (78΄ Μπατζάκας), Σωτηρόπουλος,

Αλφειός: Μπίζος, Πρίφτης, Δασκαλάκης, Μανέτας, Σεμπέκος, Παναγόπουλος, Μάζης, Κακαλής, Πεσκελίδης (88΄ Ζουμπάκης), Νικολόπουλος, Μακρής (25΄ λ.τρ. Τσιμάνης).

* Στο 86΄ αποχώρησε χωλαίνοντας ο Σωτηρόπουλος.

** Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Ευρυβιάδη Κόττα.

** O Α.Ο. Πανηλειακός εύχεται στον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟ Κουρτεσίου, Γιώργο Πετρόπουλο, περαστικά, σιδερένιος και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Παύλος Τσάμης

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος