FOLLOW US: facebook twitter

Με ΟΧΕ, αντιπλημμυρικά και δίκτυο αποχέτευσης Γαστούνης-Βαρθολομιού συνεδριάζει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Ημερομηνία: 21-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Η δημοπράτηση σημαντικών έργων συζητείται  στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.   Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί  σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 15.00 στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής).

Ειδικότερα, μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης συμπεριλαμβάνονται σε ότι αφορά την ΠΕ Ηλείας τα παρακάτω θέματα, στα δύο πρώτα μάλιστα εισηγητής είναι ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γ. Γεωργιόπουλος.

1.Έγκριση του  τρόπου ανάθεσης της  πράξης «Έρευνα- Αξιολόγηση για το βέλτιστο σχεδιασμό της αναβάθμισης της οδού Κατάκολο-Πύργος στο πλαίσιο της ΟΧΕ για άλλες χωρικές στρατηγικές, στην ευρύτερη περιοχή του άξονα Κατακόλου-Αρχαίας Ολυμπίας»

2.Έγκριση τρόπου ανάθεσης της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη οριοθέτησης και αντιπλημμυρικά έργα στον χείμαρρο «Γκουρλέσα» περιοχής Αμαλιάδος Ν. Ηλείας», προϋπ/σμού  322.000€, χρηματοδοτούμενη από την ΣΑΜΠ 001, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την βέλτιστη σχέση ποιότητας –τιμής (άρθρο 86 του Ν.4412/2016).

3.Έγκριση του τρόπου ανάθεσης, σύμφωνα με τον Ν. 4412/2016, των υποέργων :

1. «Προμήθεια – Εγκατάσταση και Λειτουργική Σύνδεση Εξοπλισμού για την λειτουργική ολοκλήρωση της Υφιστάμενης Ε.Ε.Λ. και των Α/Σ Γαστούνης – Βαρθολομιού»,   προϋπολογισμού 1.699.471,04 € και

2. «Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης Γαστούνης – Βαρθολομιού και Λειτουργικής Σύνδεσης με Ε.Ε.Λ.»,  προϋπολογισμού 300.528,96€, του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟ.ΚΑ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ (ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ)» ολικού Προϋπολογισμού 2.000.000, που υλοποιείται από την ΠΔΕ μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Πηνειού. Χρηματοδότηση : ΣΑΕΠ 001

4.Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 142/03-08-2017 Απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας με θέμα «Έγκριση Πρακτικής Άσκησης σπουδαστών των  ΕΠΑ.Λ – Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας σε υπηρεσίες της Π.Ε. Ηλείας/Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος