FOLLOW US: facebook twitter

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή τα ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2016 από το Σύλλογο ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Ημερομηνία: 01-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

politist-drwmena2016d

Μια βραδιά γεμάτη κέφι

Μια πολύ ωραία βραδιά σε οικογενειακή και παρείστικη ατμόσφαιρα με μεγάλη συμμετοχή και πάρα πολύ κέφι, που γρήγορα εξελίχθηκε σε γλέντι, ήταν η καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2016, που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Κυριακή 28 Αυγούστου.

politist-drwmena2016

Το ραντεβού είχε δοθεί στην Χασαποταβέρνα «ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ» στην οδό Καταραχίου και η εκδήλωση είχε ελεύθερη είσοδο για το κοινό με ζωντανή μουσική από το ΛΑÏΚΟ ΔΙΦΩΝΟ, που διασκέδασε τον κόσμο με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, ενώ παράλληλα γεύτηκαν τα πλούσια φαγητά και ψητά του εστιατορίου.

politist-drwmena2016b

Νωρίτερα, οι χορευτικές επιδείξεις από την Σχολή χορού DANCING STEPS της Μαρίας Πολίτη, έδωσαν μια εξαιρετική χορευτική παράσταση που καταχειροκροτήθηκε από όλους. Η πρόεδρος κ. Πηνελόπη Νικολοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ ευχαρίστησαν τα μέλη τους που πολλαπλασιάζονται καθημερινά για την ανταπόκρισή τους στην εκδήλωση και έκαναν έναν μικρό απολογισμό των πολύπλευρών δράσεων του Συλλόγου.

politist-drwmena2016c

Βεβαίως στόχος της βραδιάς ήταν να ευχαριστήσουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν κέφι και καλή διάθεση πέρα από προβληματισμούς, σαν απόσταγμα των δράσεων όλης της χρονιάς, που θα συνεχιστούν και από τον Σεπτέμβριο.  Βεβαίως για μια ακόμα φορά πέρα από την ψυχαγωγία, δεν ξέχασαν την αποστολή τους, αφού και εκείνο το βράδυ συγκέντρωσαν καπάκια για το Σωματείο Παραπληγικών και κινητικά αναπήρων  Π.Ε Ηλείας και ήταν πολλοί εκείνοι που στήριξαν και αυτήν την προσπάθεια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος