FOLLOW US: facebook twitter

Με λαμπρότητα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στον Πύργο

Ημερομηνία: 22-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

enoples-dunameis-purgos2

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκαν χθες τα Εισόδια της Θεοτόκου και η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Η Ορθόδοξη Πίστη και οι ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας, άρρηκτα συνδεδεμένες γιόρτασαν μια σημαντική για την εκκλησία και το έθνος. Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργου Γεωργιόπουλου, του Ανώτατου Διοικητή Φρουράς – Διοικητή της 117 ΠΜ Σμήναρχου (Ι) Κωνσταντίνου Δελήμπαση, του διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ Κωνσταντίνου Σμυρνή, του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου και του Διοικητή της ΠΥ Πύργου Νίκου Σπαή, καθώς και άλλων εκπροσώπων των τοπικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας, τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου στον Πύργο. Χοροστάτησε ο Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος.

enoples-dunameis-purgos3

enoples-dunameis-purgos1

Τον πανηγυρικό της ημέρας ανέγνωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ηλείας Ταξίαρχος ε.α. Γιώργος Σταματόπουλος.

enoples-dunameis-purgos7

enoples-dunameis-purgos6

Στη συνέχεια , στην κεντρική πλατεία Πύργου και στο μνημείο Ηρώων τελέστηκε  επιμνημόσυνη δέηση και έπειτα κατάθεση στεφάνων, από τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γεωργιόπουλο, ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Ηλείας Σμήναρχος (Ι) κ. Δελήμπασης, ο αναπληρωτής δήμαρχος Πύργου κ. Σκαρτσιάρης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ηλείας Ταξίαρχος ε.α. κ. Σταματόπουλος και ο πρόεδρος του Παραρτήματος ΕΑΑΝ Ηλείας κ. Υφαντής.

enoples-dunameis-purgos5

enoples-dunameis-purgos4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος