FOLLOW US: facebook twitter

Με καταγωγή από την Ηλεία η 32χρονη που δολοφονήθηκε στο Νεκροταφείο στα Πατήσια

Ημερομηνία: 20-10-2017 | Συντάκτης:

Από την Ηλεία καταγόταν η 32χρονη εφοριακός της Α’ ΔΟΥ Πειραιά, Δώρα Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε σκληρά προχθές το απόγευμα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Οι αρχές αναζητούν τις τελευταίες προσωπικές επαφές και σχέσεις της 32χρονης μέσα από καταθέσεις συναδέλφων και φίλων, προκειμένου να σχηματίσουν έναν κύκλο υπόπτων που θα τους οδηγήσει στο δολοφόνο.

Η 32χρονη κοπέλα είχε ρίζες στην Ηλεία και από τους δύο γονείς της. Ο πατέρας της κατάγεται από το Λάττα Πηνείας και η μητέρα της από την Παλαιοχώρα Βουπρασίας. Οι συγγενείς της στην περιοχή, έχουν σοκαριστεί από το τραγικό περιστατικό.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν πάντως τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αναφέρουν ότι το θύμα μαχαιρώθηκε 14 φορές, κάτι που ενισχύει το σενάριο του προσωπικού μένους του δράστη. Το σενάριο των προσωπικών διαφορών παραμένει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, εκείνο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, με τις αρχές ωστόσο να μην αποκλείουν και το ενδεχόμενο η εφοριακός να έπεσε θύμα κάποιου ψυχοπαθούς.

Η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στο νεκροταφείο για να επισκεφθεί τον τάφο παιδικού της φίλου που είχε χαθεί σε τροχαίο. Ο πατέρας της σε δηλώσεις της, έκανε λόγο για “πληρωμένους δολοφόνους” και ζήτησε να γίνει γνωστό εάν η κόρη του χειρίζονταν κάποια “περίεργη υπόθεση”.

Ανέφερε ότι η κόρη του ήταν στο Δικαστικό Τμήμα του ΣΔΟΕ και είχε κατά καιρούς δεχθεί απειλές, όχι όμως τώρα τελευταία. «Είχε τη λίστα Λαγκάρντ και άλλες 5-6 λίστες με όλα τα λαμόγια», είπε μεταξύ άλλων.

«Ήταν πληρωμένος δολοφόνος», είπε ο τραγικός πατέρας, συμπληρώνοντας ότι «ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα μπω μέσα στη φυλακή και θα τον σκοτώσω». Ωστόσο πηγές της ΕΛ.ΑΣ. δεν συνδέουν την δολοφονία με θέματα που αφορούσαν το ΣΔΟΕ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος