FOLLOW US: facebook twitter

Με ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Ήλιδας

Ημερομηνία: 09-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε προχθές το απόγευμα, ο πολιτιστικός σύλλογος της Αρχαίας Ήλιδας στην αίθουσα του πρώην δημοτικού σχολειού του χωριού.

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση η οποία εξελίχθητε σε μια όμορφη βράδια με πολλές ευχές για το 2018 και τι πιο πολυτιμότερο δωρο απο μια ευχη. Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι πρόεδροι του συλλόγου    Γ. Χρυσανθοπουλος, του χωριού ν. Καγιανάς ,οι βουλευτές Ηλειας η  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου- Σαλτάρη,ο βουλευτής  του ΠΑΣΟΚ Γ. Κουτσούκος,  ο δήμαρχος Ηλιδας  Χ. Χριστοδουλοπουλος, ο πολιτευτής  Ηλειας  θ. Βλαγκουλης, ο πρόεδρος του συμβουλίου του δήμου Ήλιδας α. . Νικολακοπουλος ,ο αντιδήμαρχος κ. .Τσεριωνης, ο προεδρος του ΗΛΕΙΟΣα. Μανωλόπουλος κ.α  και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή. Μεταξύ αυτών και ο  φιλανθρωπικός σύλλογος γυναικών αλληλεγγύης και προσφοράς  Αμαλιάδας “Η ΑΓΑΠΗ” ο οποίος προσέφερε και  τρόφιμα για κάποιες οικογένειες στο χωριό που εχουν ανάγκη.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Δ. Δημητρουλόπουλος και στην συνέχεια προσφέρθηκαν παραδοσιακά γλυκά και αναψυκτικά σε όλον τον κόσμο.  Ο Σύλλογος ευχαρίστησε τους χορηγούς του και ευχήθηκε υγεία και προσωπική ευτυχία και τα Φώτα να φωτίσουν τις καρδιές των ανθρώπων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος