FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία το 1ο Παραδοσιακό Πανηγύρι στην Κρέστενα από τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Όμιλο “Δρώμενα” στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας

Ημερομηνία: 07-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Παραδοσιακό Πανηγύρι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος “ΔΡΩΜΕΝΑ” στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας στην Κρέστενα την περασμένη Παρασκευή.

Ο Παναγιώτης Λάλεζας με την υπέροχη φωνή του, ο Φώτης Τζαννέτος με το κλαρίνο του και τα υπόλοιπα μέλη της ορχήστρας, δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα με άκρως παραδοσιακό ύφος και πλήθος κόσμου, που κατέκλεισε τον πάντα μαγευτικό χώρο της Γιορτής Σταφίδας, διασκέδασε και χόρεψε σε παραδοσιακούς ρυθμούς από διάφορες περιοχές της χώρας μας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην ανακοίνωσή του τα μέλη του Παραδοσιακού Λαογραφικού Ομίλου «Δρώμενα» ανέφεραν πως «… θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι δημόσια ανθρώπους και φορείς που βοήθησαν για να γίνει αυτή η βραδιά. Ευχαριστούμε λοιπόν, τον Σύλλογο Φιλοπροόδων Κρεστένων για την παραχώρηση του χώρου, τον Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρέστενας και τον Δήμαρχο κ. Σάκη Μπαλιούκο και την Δημοτική κοινότητα Κρεστένων για την πολύτιμη βοήθειά τους. Επιπλέον ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εθελοντική οργάνωση Rommel και φυσικά στους χορηγούς μας: Σούπερ Μάρκετ – Καφετζής, Ηλειακή Αγορά – Γιάννης Βρένταρος,  Κέτερινγκ – Λουκούλεια Γεύση, ΗΟΤΕL PELOPS, Cafe -Έμπλεξα, Ψησταριά – Η Γεύση, Ψησταριά – Κάτω από τον Πλάτανο, Cafe-Bistro – Κλεψύδρα,  Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΕΚΟ – Δημόπουλος Αντώνιος, πρακτορείο ΟΠΑΠ – Αθανασουλόπουλος Σταύρος, Creperie – Αλέξης Κωστόπουλος, Οινοποιία – Μαρκόγιαννη, Γεωργικά Μηχανήματα – Γιαννικόπουλος Ευστ., Γεωργικά Φάρμακα – Καούκης Κώστας,   Barberia – Χρ. Καούκης, τον κ. Γιώργο Παπαδά – οικοδομικές εργασίες για το στήσιμο της εξέδρας και τον κ. Βλαχόπουλο Γιάννη – Αρτοποιείο “Γρηγόρης”.

Τέλος όλους τους ανθρώπους, μέλη ή μη του ομίλου μας, που εργάστηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, πριν αλλά και μετά το πέρας αυτής, και φυσικά όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και γέμισαν τον χώρο της γιορτής της σταφίδας. Πρόθεσή μας πάντοτε είναι να διοργανώνουμε και να προσφέρουμε στην περιοχή μας εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας με σεβασμό στον θεατή και συμμετέχοντα» καταλήγει η ανακοίνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος