FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία ο 3ος αγώνας Πρωταθλήματος Motocross Ν. Ελλάδας

Ημερομηνία: 21-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

 diathlisi1

Το Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Moto cross  Ν. Ελλάδας διοργάνωσε τον τρίτο κατά σειρά αγώνα του θεσμού στα Δουνέικα Ηλείας  στην πίστα ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.                                                                                                            Με 91 συμμετοχές αθλητών ,αριθμός ρεκόρ για φέτος , ενός άκρος καταξιωμένου θεσμού ,σε μια άρτια επιμελημένη και ανανεωμένη πίστα ,με καλή οργάνωση σε ιδανικές καιρικές συνθήκες και χωρίς σκόνη, ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και το θέαμα συναρπαστικό, με τους αθλητές να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό ,για την νίκη αλλά και το θέαμα, για να αποζημιώσουν τους φίλους του moto cross που παρευρέθησαν , απολαμβάνοντας το χειροκρότημα τους.

Στη κατηγορία EXPERT ο  πολυπροταθλητής Κουζής Παναγιώτης στον πρώτο του αγώνα για τον θεσμό  φέτος,  κατέλαβε την πρώτη θέση με δυο καρό σημαίες, με δεύτερο τον Ηλιόπουλο Γεώργιο  και τρίτον τον Παναγιωτόπουλο Μιχάλη. Στην ίδια κατηγορία ο 2ος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην OPEN αθλητής του ΔΙΑΘΛΗΣΗ Κονδυλόπουλος Διονύσιος από την Αμαλιάδα κατέλαβε την 10η θέση ,μη ακλουθώντας τον θεσμέ αφού έχει ρίξει το βάρος του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

diathlisi

Στην ΜΧ 1 ο Μανώλης Σκύβαλος κατέλαβε την πρώτη θέση ,με μια τρίτη και μια πρώτη και 45 βαθμούς όπως και ο αθλητής του ΔΙΑΘΛΗΣΗ Μούρκος Κωνσταντίνος που με μια πρώτη και μια τρίτη και 45 βαθμούς  κατέλαβε την δεύτερη λόγο ισοβαθμίας (μετρά το καλύτερο του δεύτερου σκέλους αποτέλεσμα) και τρίτον τον Μαμμωνά Σοφοκλή ,προδικάζοντας μια συναρπαστική συνέχεια για το πρωτάθλημα σε αυτή την κατηγορία. Στην ίδια κατηγορία ο αθλητής του ΔΙΑΘΛΗΣΗ Χατζησταυρινός  Ανέστης αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο σκέλος. και κατέλαβε την 16η θέση συνολικά .

Στην ΜΧ 2 την ποιό πολυπληθή κατηγορία για φέτος, ο Μπετίνης Κωνσταντίνος με δύο ακόμα πρώτες θέσεις ανέβηκε στο ψιλότερο σκαλί του βάθρου με δεύτερο τον Χρυσοχόο Βαλάντη αλλά με τις δυο καρό έχει μεγαλώσει ακόμα την διαφορά από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Στην OPEN ο Καρανάσης Αλέξανδρος από τον Πύργο και πάλι με δύο καρό και την πρώτη θέση είναι πολύ κοντά στον τίτλο, τον ακλούθησαν στο βάθρο ο Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος στην δεύτερη θέση και ο Ροσσολάτος Σταύρος στην τρίτη. Στην ίδια κατηγορία ο Γερόλυκος Ηλείος του moto cross Μητρόπουλος Σπύρος αθλητής του ΔΙΑΘΛΗΣΗ κατέλαβε συνολικά την 8η θέση αλλά κρατά την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος Την 10η θέση του αγώνα κατέλαβε ο νέος αθλητής του ΔΙΑΘΛΗΣΗ στον πρώτο του αγώνα για φέτος Αποστολάτος  Σπύρος .

Στην ΜΧ 85 ο συνήθεις ύποπτος Ανδρέας Ανδρέου με ταχύτερο γύρο που θα τον ζήλευαν και αθλητές μεγάλων κατηγοριών ,και δυο καρό ανέβηκε στο ψιλότερο σκαλί του βάθρου ακολουθημένος από τον Ευαγγελόπουλο Κωσταντίνο ( έναν αθλητή που πρέπει να προσεχτεί  ) και τους Μαυράκη Σταύρο και Μαυράκη Γεώργιο  στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Τέλος στην ΜΧ 65 ο Σαραντινούδης Μιχάλης συνεχίζει το σερί του σε καρό και πρωτιές ακολουθουμένης από τον Σακελαρίου Μιχάλη στη δεύτερη θέση και Φωτάκη  Σωτήρη στην τρίτη θέση.

Σε δήλωση του ο πρόεδρος του ΔΙΑΘΛΗΣΗ τόνισε ότι χάρη της αμέριστης συμπαράστασης της ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ που αγαπά τον τόπο , των λίγων έμπρακτα μελλών και φίλων του συλλόγου, και των επιχειρήσεων της περιοχής που προβάλλοντα μέσω των εντύπων των αγώνων ,και πάρα πολύ δουλειά, έχουν καταφέρει να βρίσκονται την ελίτ του αθλήματος προβάλλοντας  τον τόπο δεδομένου ότι εκτός από αγώνες η πίστα λειτούργει όλο τον χρόνο για προπόνηση αθλητών από όλη την Ελλάδα ,πράγματα που μάλλον διαφεύγουν από τους τοπικούς άρχοντες. Το πρωτάθλημα συνεχίζετε στη Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος