FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η 2η διενοριακή αιμοδοσία στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 21-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

aimodosia-amal-dienoriaki3

Με επιτυχία στέφθηκε και η 2η διενοριακή αιμοδοσία των ενοριών του Αγ. Γεωργίου, του Αγ. Τρύφωνος, της Αγ. Άννας και του Προσκυνήματος του Αγ. Νεκταρίου της Αμαλιάδας την περασμένη Τρίτη, στον Πνευματικό Κέντρο του Αγ. Τρύφωνος. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε και συνεχίζεται με τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού και την ηθική και έμπρακτη υποστήριξη όλων των ενοριτών και χριστιανών της πόλεως της Αμαλιάδας.

aimodosia-amal-dienoriaki2

Η προσπάθεια αυτή έχει ως πρώτιστο σκοπό της την ευαισθητοποίηση όλων μας προς την κατεύθυνση της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία χαρίζει πρωτίστως ζωή στον πάσχοντα αδελφό μας που θα χρειαστεί το αίμα και δευτερευόντως προσφέρει υγεία και ηθική ικανοποίηση στον αιμοδότη που το προσφέρει.

aimodosia-amal-dienoriaki1

Σε αυτή τη 2η αιμοδοσία παραβρέθηκε και ευλόγησε όλους τους παρόντες ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, στηρίζοντας με την αγάπη και τις συμβουλές του όλους τους εθελοντές και συμμετέχοντες σε αυτήν την προσπάθεια. Τέλος η κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Αμαλιάδας με την εκλεκτή Ιατρό κ. Ιωάννα Σταυροπούλου και τους συνεργάτες της είναι πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες στο θεάρεστο αυτό έργο αγάπης και φιλαδελφίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος