FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η εκδήλωση για την άνοια, την κατάθλιψη και το Αλτσχάιμερ στη Νέα Φιγαλεία

Ημερομηνία: 21-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Μια ακόμα σημαντική εκδήλωση για την περιοχή της Δ.Ε. Φιγαλείας και όχι μόνο διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητα Νέας Φιγαλείας και η Πρόεδρος της Ολυμπία Κατσάμπουλα με ελεύθερη είσοδο για όλους τους πολίτες.

Η εκδήλωση ήταν ιατρικού περιεχομένου και αφορούσε 3 σημαντικά θέματα υγείας που ταλανίζουν την εποχή μας όπως η άνοια, η κατάθλιψη και η Νόσος Αλτσχάιμερ. Κεντρικός Ομιλητής ήταν ο γνωστός Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος, πρόεδρος της ένωσης Ελλήνων ψυχιάτρων και πρόεδρος του ινστιτούτου επιστημονικών ερευνών του πανελληνίου ιατρικού συλλόγου.

Ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση, άλλοι από τη Ζαχάρω, άλλοι από την Αθήνα (ετεροδημότες) και άλλοι από την Καλλιθέα Ολυμπίας και τα περίχωρα. Η ενημερωτική ημερίδα ήταν εξαιρετική και κράτησε το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομένων ενώ στο τέλος αυτής υπήρξε και διάλογος μεταξύ πολιτών και του ιατρού-ομιλητή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιγαλείας το οποίο παραχώρησε το ΔΣ και είναι η αρχή ανάλογων εκδηλώσεων ιατρικού περιεχομένου που θα πραγματοποιηθούν στη πόλη της Νέας Φιγαλείας τους επόμενους μήνες.

Τέτοιες εκδηλώσεις τιμούν τη κωμόπολη όταν αφορούν το κοινό καλό όλων των κατοίκων και όχι μόνο.

Πηγή: ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος