FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η εκδήλωση για τα Ρευματικά Νοσήματα από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και την «ΕΛΕΑΝΑ»

Ημερομηνία: 29-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για τα Ρευματικά Νοσήματα και την  Διάγνωση αυτών  την οποία  διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης σε συνεργασία με την εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα Ν. Αχαίας – Ν.Ηλείας «ΕΛΕΑΝΑ». Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο πρώην  Δημαρχείο Ανδραβίδας, όπου μίλησαν  διακεκριμένοι επιστήμονες από το χώρο της Υγείας.

Μεταξύ αυτών, η κα Χριστοπούλου Μαρία (Ρευματολόγος) , ο κος Ιορδάνου Κων/νος (Ρευματολόγος), ο κος Σουρής Μανώλης (Ψυχολόγος) , η κα Παπαδοπούλου Αμαλία ( Πρόεδρος ΠΤ Αχαΐας – Ηλείας Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών). Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις επιπτώσεις των ρευματικών νοσημάτων στην σωματική και ψυχική υγεία αλλά και τρόπους αντιμετώπισης. Η εκδήλωση έκλεισε με την υποβολή ερωτημάτων από το κοινό προς τους εισηγητές της εκδήλωσης.

Το παρόν έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Ανδρέας Μίγκος και Λαμπης Δημόπουλος , οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δημου Αννα Γεωργιοπούλου και Αναστασία  Οικονομοπούλου, οι πρόεδροι Λεχαινών, Βαρδας και Ανδραβίδας Γιώργος Γαλάτης, Ζωη Καραβανά και Χρήστος Ρετουνιώτης, η πρόεδρος του συλλογου Καλλιροη Παρεν Πανωραία Παπαδοπουλου κ.α. Η ανταπόκριση των δημοτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το γεγονός αυτό αντανακλά το ενδιαφέρον του κόσμου για θέματα πρόληψης και θεραπείας  σ’ ό,τι αφορά το πολυτιμότερο αγαθό μας, την υγεία. Η εν λόγω εκδήλωση αποτέλεσε την κορύφωση  σε μια σειρά δράσεων Αγωγής Υγείας του Κέντρου Κοινότητας – Κέντρου Ένταξης Μεταναστών του Δ. Ανδραβίδας – Κυλλήνης , που έθεσαν στο επίκεντρο θέματα Υγείας – Πρόληψης και Θεραπείας.

Το Κέντρο Κοινότητας – Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης  αφουγκραζόμενο την ανάγκη των δημοτών του για μεγαλύτερη προσβασιμότητα σε υπηρεσίες υγείας στέκεται αρωγός διευκολύνοντας ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού και όχι μόνο, να λαμβάνουν υπηρεσίες πρόληψης και ενημέρωσης για την υγεία. Με συνεπή παρουσία και δέσμευση στους στόχους του, συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες με στόχο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος