FOLLOW US: facebook twitter

Με αργούς ρυθμούς οι αυτοψίες του ΕΛΓΑ στην Ηλεία

Ημερομηνία: 18-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

slide-mpramos-autopsia-katastrofes

«Επισφαλή τα πορίσματα» δήλωσε ο Π. Μπράμος

Με αργούς ρυθμούς ξεκίνησε και συνεχίζεται το έργο των εκτιμήσεων από τους γεωπόνους του ΕΛΓΑ στις καλλιέργειες εκείνες που υπέστησαν καταστροφές απο τις χαλαζοπτώσεις του περασμένου Μαΐου και τις πλημμύρες του περασμένου Ιουνίου. Μετά την τροπολογία που κατατέθηκε σχετικά με τη μετακίνηση των γεωπόνων του οργανισμού, ο ρυθμός των εξατομικεύσεων έχει ακολουθήσει τα δρομολόγια και την ταχύτητα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Σχολιάζοντας την κατάσταση αυτή ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Μπράμος, σχολίασε πως «… είναι νωρίς να μιλήσουμε ακόμα για οτιδήποτε. Τα πορίσματα των γεωπόνων θα είναι επισφαλή λόγω του μεγάλου χρόνου που έχει παρέλθει απο την ώρα της καταστροφής έως τη στιγμή του ελέγχου. Εμείς θα λειτουργήσουμε υπέρ των αγροτών σε κάθε περίπτωση» σχολίασε ο κ. Μπράμος, ξεκαθαρίζοντας πως από την πλευρά της Περιφέρειας δεν υπάρχει καμία ευθύνη για τις καθυστερήσεις του ΕΛΓΑ και τα αποτελέσματα που αυτές θα φέρουν.

Ωστόσο είναι γνωστό πως απο την πρώτη στιγμή τόσο ο κ. Μπράμος όσο και συνολικά η ηγεσία της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας ασκούν πίεση προς τον ΕΛΓΑ ώστε να μην αδικηθούν οι αγρότες στο θέμα των αποζημιώσεων, κάτι για το οποίο έχει δεσμευτεί και ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Κουρεμπές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος