FOLLOW US: facebook twitter

Με άρωμα πεύκου και αλμύρας ολοκληρώθηκε το ΝΕΑΡοΔΑΣΟΣ 2018!

Ημερομηνία: 12-06-2018 | Συντάκτης:

Με γιόγκα την ώρα της δύσης, με τους εθελοντές και συμμετέχοντες, την ώρα που έδυε ο ήλιος να σηκώνουν τα χέρια στον ήλιο…και μετά να πέφτουν «ξάπλα» στην άμμο,  το ΝΕΑΡοΔΑΣΟΣ  2018 στην παραλία Φάλαρι, έφτασε στο «τέλος του» την Κυριακή το απόγευμα! Μια υπέροχη τριήμερη εμπειρία για παιδιά όλων των ηλικιών, που συμμετείχαν για τέταρτη χρονιά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΝΕΑΡ που υλοποιείται στην Βουπρασία βασιζόμενο σε μια ιδέα του καθηγητή Φυσικής Αγωγής Κώστα Διαμαντόπουλου και την βοήθεια όλων των εθελοντών που έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι του ΝΕΑΡ.

Η φετινή δράση διοργανώθηκε το τριήμερο 8-9-10 Ιουνίου από τον νέοϊδρυθέντα σύλλογο σύλλογος ΝΕΑΡοCOSMOS στη Βάρδα σε συνεργασία με το δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης όπου ετοίμασαν το ΝΕΑΡόδασος, στο  πευκόδασος και την παραλία Φάλαρι, με δεκάδες δράσεις για παιδιά που μέσα από την συλλογικότητα, την ομαδικότητα, το παιχνίδι, την ψυχαγωγία, έζησαν λίγο σαν… Ροβινσώνες Κρούσοι και απόλαυσαν το κάθε λεπτό της συμμετοχής τους, με το άρωμα του πεύκου και την αλμύρα της θάλασσας!

Οι παιδαγωγικές και ψυχαγωγικές δράσεις περιελάμβαναν παιχνίδια ευεξίας και δημιουργικότητας στην παραλία και στο δάσος, ζογκλερικά από την ομάδα X. Saltibagos,  σόου με σαπουνόφουσκες, χοροό, γυμναστική, γιόγκα, μαθήματα αυτοάμυνας και προβολή ταινίας προσφορά του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας. Βεβαίως με την λήξη του ΝΕΑΡοΔΑΣΟΣ  2018, όλοι, συμμετέχοντες και εθελοντές, ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος