FOLLOW US: facebook twitter

Μετωπική θανάτου στο Κουρτέσι: Νεκρός ο 73χρονος Θεόδωρος Κόκκαλης από τα Λεχαινά

Ημερομηνία: 21-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Ακόμα ένα θύμα μετρά η καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου. Το μεσημέρι της Τετάρτης, έχασε τη ζωή του, υποκύπτοντας στα βαρύτατα τραύματά του, ο 70χρονος Θεόδωρος Κόκκαλης από τα Λεχαινά. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε , συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς, στον κόμβο Κουρτεσίου. Η είδηση του θανάτου του, βύθισε στο πένθος την πόλη των Λεχαινών που ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.

Ο 73χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του γιου του, μάρκας Mercedes, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε να διασχίζει κάθετα την εθνική οδό βγαίνοντας μέσα από το χωριό Κουρτέσι. Εκείνη την ώρα ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς, όπου σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν έξι άτομα και ο οδηγός, εκινείτο με κατεύθυνση προς Πάτρα. Παρά την προσπάθεια του οδηγού να σταματήσει εγκαίρως το βαρύ όχημα και το μακρύ φρενάρισμα που «έγραψε» στην άσφαλτο, η σύγκρουση με το αυτοκίνητο δεν αποφεύχθηκε και ήταν σφοδρή.

Ο 73χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο Mercedes και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών για να συνδράμει. Οι πυροσβέστες πάλεψαν με τις λαμαρίνες και κατάφεραν να κόψουν τα τσαλακωμένα σίδερα για να βγάλουν τον βαριά τραυματισμένο άντρα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε αρχικά στο Κ.Υ. Βάρδας και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Εκεί μετά από λίγο εξέπνευσε, υποκύπτοντας στα τραύματά του, λόγω των εσωτερικών αιμορραγιών που είχε υποστεί.

Στα Λεχαινά η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την πόλη. Σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγο πριν συμβεί το μοιραίο δυστύχημα, ο 70χρονος είχε αποφασίσει  να μεταβεί στην Πάτρα για να κάνει σέρβις στο αυτοκίνητο του γιου του. Φτάνοντας στο Κουρτέσι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έστριψε προς το χωριό για να κάνει μια στάση σε ένα συσκευαστήριο και ξανά βγήκε στο δρόμο, στρίβοντας προς τα Λεχαινά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος