FOLLOW US: facebook twitter

Μετατρέποντας ένα γκαράζ σε ένα μικρό σπίτι

Ημερομηνία: 20-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Αυτό είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επεκτείνουν το ζωτικό χώρο του σπιτιού. Ειδικά αν τα παιδιά έχουν μεγαλώσει και χρειάζονται κάποια οικειότητα. Πριν ξεκινήσετε το έργο αυτό θα πρέπει να σκεφτούμε σαφές.

Μπορεί να απαιτήσει πολύ χρόνο και εργασία, αν και θα εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

Εκτιμήσεις κόστους

Μετατρέποντας ένα γκαράζ σε ένα μικρό σπίτι είναι φθηνότερη από ό, τι προσθέτοντας άλλο ένα δωμάτιο στο σπίτι σας. Με αυτό τον τρόπο θα κόψετε όλες τις δαπάνες που αφορούν την κατασκευή ενός νέου ιδρύματος, καθώς και ότι θα συναντήσετε πολλά διαρθρωτικά προβλήματα. Αν το γκαράζ είναι καλοφτιαγμένο και έχει όλα τα βοηθητικά προγράμματα που περιλαμβάνονται, από ό, τι θα πάρει ακόμη φθηνότερα.

Αν συγκρίνουμε το κόστος από τη μετάβαση σε μια μεγαλύτερη χώρου και διακόσμηση του γκαράζ, από ό, τι θα δείτε ότι είστε εξοικονόμηση χιλιάδες δολάρια. Αυτά τα χρήματα μπορούν να επενδυθούν σε εσωτερικό ή εξωτερικό σχεδιασμό. Με αυτό τον τρόπο, το γκαράζ μπορεί να μετατραπεί σε ένα παράδεισο άνεσης και χαλάρωσης.

Επισυνάπτεται ή αποσπώνται

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για το σχεδιασμό της μετατροπής γκαράζ είναι το κατά πόσον ή όχι το γκαράζ είναι συνδεδεμένο ή όχι στο σπίτι.

Συνημμένα συνεργεία έχουν περισσότερα οφέλη, όπως τον έλεγχο του κλίματος μπορεί να επιτευχθεί άμεσα από το σπίτι και η πρόσβαση μπορεί να γίνει και από το σπίτι. Επίσης, μπορείτε να μετατρέψετε το γκαράζ σε ένα υπνοδωμάτιο ή σε ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείται συχνά.

Ένα ανεξάρτητο γκαράζ προσφέρουν τα οφέλη του πάρα πολύ. Για παράδειγμα, μπορείτε να είστε πιο ανεξάρτητη μονοκατοικία σε ένα γκαράζ. Έχετε περισσότερη οικειότητα και πολύ περισσότερο σιωπή. Αυτοί οι τύποι των συνεργείων είναι καλύτερο για στούντιο ή εργαστήρια δημιουργίας. Μπορείτε να μετατρέψετε επίσης σε ένα γραφείο.

Πρόσθετες εξέταση

Θα πρέπει να εξετάσει τις ανάγκες του σπιτιού σας και τον διαθέσιμο χώρο όταν σκέφτεστε από τη μετατροπή γκαράζ. Πού θα το αυτοκίνητό σας είναι σταθμευμένο; Είναι το γκαράζ αρκετά μεγάλη για να στεγάσει το αυτοκίνητο και ένα στούντιο;

Αν το γκαράζ χρησιμοποιείται κυρίως για την αποθήκευση, από ό, τι η καλύτερη εναλλακτική λύση είναι να αγοράσετε ένα φορητό υπόστεγο αποθήκευσης και απλά να το μετατρέψει σε ένα στούντιο ή ένα μικρό σπίτι.

 

Πηγή: mustknowhow.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος