FOLLOW US: facebook twitter

Μεροκάματο θανάτου για 55χρονο ηλεκτρολόγο

Ημερομηνία: 16-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

aggelopoulos-dionushs1 

Παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από το φορτηγό του ο Διονύσης Αγγελόπουλος στη Βίλιζα Ολυμπίας ενώ έστηνε το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στο χωριό του!

Συνέβησαν όλα μπροστά στα μάτια του 12χρονου γιου του που γλίτωσε από θαύμα!

Στο πένθος βύθισε με το θάνατό του την τοπική κοινωνία ο 55χρονος ηλεκτρολόγος από τις Καρούτες Σμίλα Διονύσης Χρ. Αγγελόπουλος. Ιδιαίτερα γνωστός και άριστος επαγγελματίας ο Σάκης όπως οι φίλοι των φώναζαν, έχασε τη ζωή του σε ένα εργατικό ατύχημα που συνέβη στην τοπική κοινότητα Πευκών (Βίλιζα) του δήμου Αρχ. Ολυμπίας. Τραγική φιγούρα ο 12χρονος γιος του που σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του και όλα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 55χρονος είχε κληθεί ως ιδιώτης ηλεκτρολόγος να εγκαταστήσει το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στο χωριό. Βρισκόταν μαζί με το 12χρονο γιο του και με τον πρόεδρο των Πευκών (Βίλιζα) Ηλία Παπασταύρο την ώρα που το όχημά του, ένα καλαθοφόρο ανυψωτικό φορτηγό, άρχισε να κινείται προς τα πίσω απότομα. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο πρόεδρος του χωριού του φώναξε και προσπάθησε να τον τραβήξει, όμως η κίνηση του φορτηγού ήταν απότομη, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει κάτω από τις ρόδες, να τον συμπιέσει στο διαφορικό  και να τον σκοτώσει ακαριαία. Το φορτηγό σταμάτησε την πορεία του σε μια κολώνα χτυπώντας με το καλάθι του ανυψωτικού στο οποίο βρισκόταν μέσα ο 12χρονος γιος του και που θαύμα γλίτωσε και αυτός τα χειρότερα. Ασθενοφόρο κλήθηκε άμεσα για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Πύργου, όμως λέγεται ότι δεν υπήρχε ελπίδα. Αν και κατευθείαν οδηγήθηκε στην ανάνηψη τα τραύματά του ήταν θανάσιμα με αποτέλεσμα να βρει ο 55χρονος φρικτό θάνατο.

kalathoforo-skotwse-aggelopoulo

Θρήνος σε Βίλιζα και Ολυμπία

Η είδηση του θανάτου του διαδόθηκε αστραπιαία στην ευρύτερη περιοχή. Τόσο στον Πύργο όσο και στην περιοχή της Αρχ. Ολυμπίας ο Διονύσης Αγγελόπουλος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και πολύ αγαπητός, καθώς τον καλούσαν να αναλάβει ηλεκτρολογικές εργασίες σε διάφορες περιοχές. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο  παιδιών και διέμενε στις Καρούτες Σμίλα. Είχε φίλους παντού όπου είχε συνεργαστεί και ξεχώριζε για την καλοσύνη του και την προθυμία του στη δουλειά και στη ζωή του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος