FOLLOW US: facebook twitter

Μελωδικό… ποδαρικό!: Το 4ο ΓΕΛ Πύργου επισκέφθηκε το Ε.Ε.Ε.Γ.Λ στον νέο χώρο του σχολείου στα Βυτινέικα Πύργου

Ημερομηνία: 20-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Εκπαίδευση, Νέα

Στο νέο διαμορφωμένο του χώρο, στο παλιό σχολείο του Αι- Γιάννη στα Βυτινέικα, μεταφέρθηκε από τις αρχές του μήνα, ήρεμα και χωρίς τυμπανοκρουσίες και ανακοινώσεις, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Πύργου όπου και θα στεγάζεται στο εξής μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν από το δήμο Πύργου και την συνεργασία με την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Όμως, μελωδικό… ποδαρικό έκανε την περασμένη εβδομάδα στο Ε.Ε.Ε.Γ.-Λ το 4ο Λύκειο Πύργου με ομάδα μαθητών και ενόψει εορτών, για να ευχηθούν με ένα μικρό μουσικό πρόγραμμα στους μαθητές καλή αρχή!

Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Γ-Λ. τραγούδησαν με την συνοδεία του καθηγητή μουσικής Φώτη Παπαθεοδώρου και των μαθητών Μπουλούτα Γ.(τραγούδι)Λανταβού Στ.( κιθάρα) Νικολόπουλου Γ.( τραγούδι)Παπαδιαμαντόπουλου Στ.( πιάνο) και Παπαπετρόπουλου Ανδ. ( μπουζούκι) και πέρασαν ένα υπέροχο πρωινό. Μια μικρή ευχάριστη μελωδική έκπληξη για τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Γ-Λ που το καταχάρηκαν και δέχθηκαν τις ευχές των συμμαθητών τους.

Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού ,ευχαριστούν τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές για την επίσκεψή τους αυτή και ευελπιστούν σε ακόμα περισσότερες μουσικές συναντήσεις!

Να σημειώσουμε ωστόσο ότι  αμέσως μετά τις γιορτές, θα γίνει μια σεμνή τελετή εγκαινίων του σχολείου κατόπιν συνεργασίας και προγραμματισμού της εκδήλωσης,  του προέδρου του Δ.Σ Πύργου και πρόεδρου της Επιτροπής Παιδείας του δήμου κ. Δημήτρη Μεσσαλά και του Δ/ντή Εκπαίδευσης κ. Βασίλη Δημητρέλλου. Ο κ. Δημητρέλλος μιλώντας στην Πρωινή για την μεταφορά του Ε.Ε.Ε.Γ-Λ στα Βυτινέικα, εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας ότι η μεταστέγαση του σχολείου έγινε κατ’ ευχήν, μικροπροβλήματα μπορεί να υπάρχουν, όμως και μόνο το ότι τα παιδιά κάνουν πλέον μάθημα και ις δραστηριότητές τους σε ένα κτίριο αναβαθμισμένο και όχι στα λυόμενα, είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη.

Τόνισε ακόμα ότι το παράδειγμα αυτό, ευελπιστεί να ακολουθήσει η μεταστέγαση όλου του Ειδικού σχολείου με την νέα χρονιά σε έναν καλύτερο και καταλληλότερο χώρο και ο ίδιος θα το παλέψει και ελπίζει σε μια καλή συνεργασία με τον δήμο Πύργου για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος