FOLLOW US: facebook twitter

Μεγαλούργησαν μουσικά ξανά οι μαθητές…: Υπέροχη η συναυλία του Μουσικού σχολείου Βαρθολομιού στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 20-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Εκπαίδευση, Νέα

Μια εξαιρετική συναυλία Συνόλου Ορχήστρας και Χορωδίας CONCERT BAND σε στιγμές Ξένου Κινηματογράφου και Παραδοσιακών Τραγουδιών από την Ελλάδα έδωσε το Σάββατο το απόγευμα στο προαύλιο του Γυμνασίου Λεχαινών το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού, υπό την διεύθυνση του π/ Γεώργιου Αναγνωστόπουλου, που είναι και ο Δ/ντής του Μουσικού Σχολείου.

Την διοργάνωση είχε  Το Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού Πολιτισμού κ Περιβάλλοντος του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού .

Η πολυμελής ορχήστρα των μαθητών έπαιξε άψογα και η εκδήλωση ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη. Το πρώτο ήταν αφιερωμένο στον ξένο κινηματογράφο με αγαπημένα τραγουδια και sound track γνωστών κινηματογραφικών ταινιών και το δεύτερο μέρος ήταν κάτι τελείως διαφορετικό, ένα αφιέρωμα στην μουσική μας παράδοση, με παραδοσιακά όργανα και παραδοσιακή μουσική.

Ο κόσμος που κατέκλυσε το προάυλιο του σχολείου χειροκρότησε θερμά τους μαθητές που κάτω από δύσκολες συνθήκες εκπαιδευτικές, επιμένουν να εξελίσσονται μουσικά και να μας παρουσιάζει κάθε φορά πολύ ωραία πράγματα, δείγματα της εξαίρετης δουλειάς που γίνεται στο Μουσικό σχολείο Βαρθολομιού.

Την συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, ο ο αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Μίγκος, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Άννα Γεωργιοπούλου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Λεχαινών κ. Γαλάτης κα.

Να σημειώσουμε ότι το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού θα δώσει δύο ακόμα συναυλίες, μια στις 23 Ιουνιου στο Βαρθολομιού και μια στις 25 του μήνα στο Τραγανό.

Φωτό: Ανδρέας Μίγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος