FOLLOW US: facebook twitter

Μαύρο Πάσχα στην Πέρσαινα

Ημερομηνία: 19-04-2017 | Συντάκτης:

Χάθηκε πρόωρα και άδικα ο 25χρονος Γιώργος Νικολόπουλος λίγο πριν την Ανάσταση

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την τραγωδία που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Ηλεία. Στο χωριό Πέρσαινα της Φολόης, ένας 25χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο, λίγη ώρα πριν την Ανάσταση του Κυρίου. Ο Γιώργος Νικολόπουλος του Χρήστου, έχασε τη ζωή του όταν το φορτηγάκι που οδηγούσε ένα κόκκινο Nissan, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε ένα μεγάλο κορμό δρυς. Το φορτηγάκι στην κυριολεξία «αγκάλιασε» το δέντρο από την πλευρά του οδηγού με την πρόσκρουση να αποδεικνύεται μοιραία για τον 25χρονο.

Το παλικάρι είχε κατεύθυνση προς το χωριό όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια δεξιά ελαφριά στροφή, το αυτοκίνητο πλάγιασε και χτύπησε στο δέντρο. Το τραγικό τροχαίο που συνέβη περίπου στις εφτά το απόγευμα, έγινε αντιληπτό από διερχόμενους κατοίκους του χωριού που κάλεσαν άμεσα την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Οι πυροσβέστες προσπάθησαν αρκετά για να κόψουν την άμορφη μάζα σιδερικών και να απεγκλωβίσουν τον 25χρονο που δεν είχε καμιά ένδειξη ζωής. Με ασθενοφόρο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πύργου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Λίγη ώρα πριν την Ανάσταση του Κυρίου, η Πέρσαινα και η γύρω περιοχή βυθίστηκε στο πένθος. Ο νεαρός ήταν γνωστός και είχε άλλα δύο αδέρφια. Ο πατέρας του ήταν ο πρώτος από την οικογένεια που έμαθε για το τροχαίο και έσπευσε στο σημείο για να δει τι συνέβη στο παιδί του. Οι κάτοικοι προσπάθησαν να τον κρατήσουν όσο το δυνατόν ψύχραιμο και τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η σορός του…

Βουβό το Πάσχα στο χωριό

Ο τόσο άδικος και πρόωρος χαμός του Γιώργου Νικολόπουλου λίγες ώρες πριν την Ανάσταση στην Πέρσαινα, βύθισε στο πένθος όλο το χωριό. Η μέρα γιορτής μετατράπηκε σε λίγες στιγμές σε μέρα θλίψης.

Η είδηση του θανάτου του 25χρονου παλικαριού, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Ο Γιώργος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός, όπως και όλη η οικογένεια. Πολλοί από τους συγχωριανούς του είναι συγγενείς της οικογένειας και μπροστά σε τέτοιο κακό που βρήκε το χωριό, κανείς δεν έχει όρεξη να ακολουθήσει τα έθιμα της ημέρας.

Το χωριό ήταν βουβό τις γιορτινές ημέρες και όλοι έσπευσαν να βρεθούν στο πλευρό της οικογένειας για να συμπαρασταθεί σε αυτές τις δύσκολες ώρες…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος