FOLLOW US: facebook twitter

Μαραθώνιος για τους πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα από την «Αλληλεγγύη Γαστούνης»

Ημερομηνία: 21-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαστούνης, μη μπορώντας να μείνει αμέτοχος στο δράμα που ζουν οι κάτοικοι της Μάνδρας Αττικής,ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. όπως αναφέρει το Δ.Σ του Συλλόγου

«Μη μπορώντας να μείνουμε αμέτοχοι στο δράμα που ζουν οι κάτοικοι της Μάνδρας Αττικής ,ξεκινάμε έναν αγώνα δρόμου συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Δημαρχείο της Μάνδρας, ενημερωθήκαμε για τις μεγάλες ανάγκες τους και αποφασίσαμε να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα από τα είδη που χρειάζονται.

Θα τα μεταφέρει με ημιφορτηγάκι μέλος του συλλόγου όπου θα τα παραδώσει ο ίδιος στο Δήμο.
Τα είδη που χρειάζονται είναι: γαλότσες, αδιάβροχα, κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια, πετσέτες, παπούτσια, ρούχα, εσώρουχα, πάνες, σερβιέτες, γάλατα, όσπρια, μακαρόνια, οποιαδήποτε ξηρά τροφή, νερά κ.λ.π.

Η συγκέντρωση αυτών θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου την Τετάρτη 22/11/2017 τις ώρες:

10.00-12.00 το πρωί και
4.00-6.00 το απόγευμα.

Παρακαλούνται όλοι όσοι ευαισθητοποιηθούν και μπορούν από το υστέρημά τους, να φέρουν οτιδήποτε, προκειμένου να βοηθήσουμε αυτούς τους πληγέντες. Ο σύλλογος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να γεμίσει το φορτηγάκι με την δική σας συμπαράσταση και την κινητοποίηση όλων των ανθρώπων ακόμα και των παιδιών»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος