FOLLOW US: facebook twitter

Μακρίσια-Ηλειακός Λ. 3-3: Μοιρασιά στο φινάλε

Ημερομηνία: 04-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μακρίσια και Ηλειακός Λεχαινών, σε ένα θεαματικό παιχνίδι, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3-3 με τους γαλάζιους καβαλάρηδες να ισοφαρίζουν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον συνήθη ύποπτο Γιάννη Κράγκαρη. Στο 3΄ο Καββαθάς έκανε το 1 – 0 με σουτ, για να ισοφαρίσει στο 16΄με προβολή ο Λεντιόν, ύστερα από πάσα  του Γιάννη Κράγκαρη! Στο 37΄ο Μούτσος με κεφαλιά έδωσε εκ νέου προβάδισμα στα Μακρίσια, 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 52΄ο Χριστοφοράτος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, για να έρθει στο 81΄και πάλι ο Λεντιόν με πλασέ από κοντά να ισοφαρίσει 2-2. Στο 84΄ο Μούτσος εκμεταλλεύτηκε πάσα του Μάζη και με πλασέ έκανε το 3 – 2. Στο 90΄ο Πετρόπουλος στην αντεπίθεση πλάσαρε ψηλοκρεμαστά τον Φλίγκο, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 94΄ο Γιάννης Κράγκαρης με πλασέ χάρισε πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

 

Μακρίσια: Τσάμπρας , Ηλιόπουλος Γ., Διονυσόπουλος (68΄Ηλιόπουλος Φ.), Κύτταρης, Τσίτσος , Μπαλαούρας , Μούτσος, Καββαθάς, Σταματελάτος, Μάζης, Μπατζάκας (78΄ Πετρόπουλος).

Ηλειακός Λ. : Φλίγκος, Χριστοφοράτος, Σταματόπουλος(90΄Σπανός), Κουρής, Διαμαντόπουλος, Κόστα, Κράγκαρης, Παπαχριστόπουλος (70΄Μαράτος), Καφούσιας, Παναγόπουλος, Μαρινόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος