FOLLOW US: facebook twitter

Μακρίσια-Αλφειός 2-0: Υποκλίθηκε και ο Αλφειός!

Ημερομηνία: 02-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Ο. Μακρισίων μετά τη νίκη επί του Ενιπέα, λύγισε χθες και τον Αλφειό, στο γήπεδο των Μακρισίων με σκορ 2-0. Στο α΄ μέρος  ο Αλφειός έχασε δύο ευκαιρίες να προηγηθεί με κεφαλιά-ψαράκι του Μπάρκα και σουτ του Πρίφτη που και στις δύο περιπτώσεις απέκρουσε ο Τσάμπρας.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Αλέκου Τομαρόπουλου έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 50΄ με κεφαλιά του Μπάρκα που αποσόβησε την τελευταία στιγμή ο Τσάμπρας και πέντε λεπτά μετά έγινε η φάση του αγώνα.

Ο Μάζης έφυγε στην πλάτη της άμυνας των πρασίνων και σκόραρε. Ο βοηθός Καραμέρος υπέδειξε οφσάιντ, αλλά ύστερα από διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και πεντάλεπτη διακοπή, άλλαξε την απόφασή του ισχυριζόμενος  ότι η μπάλα έφτασε στον Μάζη από παίκτη του Αλφειού. Ως εκ τούτου ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Αλφειού αυτή τη φορά και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σεμπέκος.

Στη συνέχεια, ο Αλφειός έχασε ευκαιρίες να ισοφαρίσει με τον Πεσκελίδη και τον Κακαλή, ώσπου η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη διπλασίασε τα τέρματά της στο 80΄ λεπτό, με σουτ του Πετρόπουλου λίγο έξω από την μεγάλη  περιοχή. Ο Αλφειός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Πρίφτης με απευθείας κόκκινη στις καθυστερήσεις,  επειδή χτύπησε αντίπαλο.

Μακρίσια: Τσάμπρας, Γ. Ηλιόπουλος, Φ. Ηλιόπουλος, Τσίτσος (60’ λ. τρ. Κύτταρης), Διονυσόπουλος, Μπαλαούρας, Μούτσος, Καββαθάς, Σταματελάτος, Μάζης, Μπατζάκας (75’ Πετρόπουλος).

Αλφειός: Μπίζος, Πρίφτης, Σακελλαρίου (70’ Καλαντζής), Μανέτας, Σεμπέκος, Τεκερλέκης, Πεσκελίδης (70’ Τσιγκούνης), Κακαλής, Μπάρκας, Νικολόπουλος (70’ Χαραλαμπόπουλος), Στροφύλλας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος