FOLLOW US: facebook twitter

Μαθήτριες – κατασκηνώτριες επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Ηλείας στην Άνω Δίβρη

Ημερομηνία: 12-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός, όπως κάθε χρόνο, τον μήνα Ιούλιο διαμένει στην  Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στην Άνω  Δίβρη. Από εκεί, εκτός των άλλων δραστηριοτήτων Του, επισκέπτεται ορεινές ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, που τον Χειμώνα είναι δύσκολο να επισκεφθεί.

Προ ημερών, την Τρίτη, τον Μητροπολίτη επισκέφθηκαν κατασκηνώτριες μαθήτριες της Κάτω Μονής Δίβρης, 70 τον αριθμό,  με τους συνοδούς τους.

Οι μαθήτριες πέρασαν ευχάριστες ώρες στο πανέμορφο δάσος με τα αιωνόβια έλατα και τα φημισμένα κρυστάλλινα νερά της Δίβρης, και το μεσημέρι παρακάθισαν στην τράπεζα αγάπης, όπου απόλαυσαν πλούσια αγαθά που με αγάπη είχαν ετοιμάσει ο Ηγούμενος της Μονής, Επίσκοπος Ωλένης Θεοφιλέστατος κ. Αθανάσιος, ο Αρχιμανδρίτης  π. Ιωακείμ και άλλοι.

Το απόγευμα το πέρασαν πάλι στο δάσος και πριν νυχτώσει, αφού τους παρεσχέθη βραδινό, ο Ποιμενάρχης της Ηλείας  τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη, τους ευλόγησε και τους ευχήθηκε καλό υπόλοιπο καλοκαίρι. Ο κατασκηνώτριες – μαθήτριες επέστρεψαν στην κατασκήνωσή τους κατευχαριστημένες και  με υπέροχες στιγμές να θυμούνται.

Σήμερα Πέμπτη, τον Μητροπολίτη Ηλείας θα επισκεφθούν κατασκηνωτές – μαθητές των κατασκηνώσεων Κούμανι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος