FOLLOW US: facebook twitter

Μαγευτική και Χορευτική Υπέρβαση από την «DanceLifeSteps»

Ημερομηνία: 30-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Το Σάββατο 24 Ιουνίου επέλεξε η Ακαδημία Αθλητικού Χορού «DanceLifeSteps» να μαγέψει το κοινό της, διοργανώνοντας μια μεγάλη χορευτική παράσταση στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Πύργου. Φίλοι, γνωστοί και όχι μόνο, των μελών της Ακαδημίας έδωσαν το παρών στη φαντασμαγορική αυτή βραδιά, ώστε να απολαύσουν από κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα να χορεύουν!

Οι χορευτές δημιουργώντας τον δικό τους κώδικα μέσω της σωστής καθοδήγησης από την Πρόεδρο της Ακαδημίας και χορογράφου, κας Μαρίας Πολίτη, απελευθέρωσαν σώμα και φαντασία καταφέρνοντας κάθε άριστο αποτέλεσμα!

Σε αυτή την υπέρλαμπρη εκδήλωση συνέβαλε τόσο το έργο του κ. Παναγιώτη Χατζηλαζαρίδη, σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή,   όσο και η συνεργασία αξιοπρεπέστατων επαγγελματιών. Για αυτό το λόγο η Ακαδημία θα ήθελε να ευχαριστήσει για την πολύτιμη βοήθειά τους, τον κ. Λεωνίδα Παναγόπουλο για την επιμέλεια ήχου και φωτισμού, τον κ. ΔημήτρηΠαπαϊωάννου για την άψογη δουλειά του στην επιμέλεια φωτογραφίας και τον κ.Στάθη Γιαννακόπουλο για την βιντεοσκόπηση.

Εξίσου σημαντική υπήρξε η συνεισφορά των χορηγών, οι οποίοι είναι: ΗΡΑ, βρεφικά και παιδικά είδη, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, γυναικεία ενδύματα, ΟΙΚΟΜΗΧΑΝΙΚΗ- ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ηλεκτρολογικό υλικό, ΛΕΛΕΣ, κοσμήματα, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΕΝΤΖΕΡΕΔΙΑ, PAREACAFÉ, PYRGOSTRAVEL, LUXNAILS, ΓΙΟΥΛΗ ΓΑΖΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ, ελαστικά και ζάντες, ΚΑΒΒΑΘΑ ΓΩΓΩ, κέντρο ευεξίας, VANDAL, coffeeandspirits, ΚΕΝΤΡΟ, καφενείο- μεζεδοπωλείο, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ελαστικά, ΕΝ ΛΕΥΚΩ, εστιατόριο στην παραλία Επιταλίου και το GOTHAM, coffee, drinksandgames. Ωστόσο, τίποτε δεν θα μπορούσε να σχεδιαστεί αν δεν υπήρχε η ευγενική παραχώρηση του Δήμου Πύργου.

Η συνεισφορά του κ. Χρήστου Γιαννακόπουλου, ο οποίος επιτελεί το έργο του Συμβούλου Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού, μόνο ανυπέρβλητη μπορεί να χαρακτηριστεί. Επίσης τα μέλη της Ακαδημίας ευχαριστούν για τη συνεισφορά τους κάθε υπάλληλο του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ για την εξαιρετική βοήθειά του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Ακαδημία στους Κωνσταντίνο Γκελντή για την επιμέλεια των βίντεο και στη Χριστίνα Γιανκούλα για την πολύτιμη βοήθεια της στις χορογραφίες οριεντάλ.

Ο Χειμώνας της «DanceLifeSteps», λοιπόν, μπορεί να έκλεισε με μια εντυπωσιακή παράσταση, όμως την ίδια στιγμή ένα εκρηκτικό καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε! Πολλά είναι αυτά που πρόκειται να συμβούν αρκεί να αγαπήσετε και να χορέψετε τα βήματα ζωής της Ακαδημίας!

Η «DanceLifeSteps» εύχεται σε όλα τα μέλη της καλό καλοκαίρι και τα καλεί να το κάνουν ακόμα πιο δημιουργικό μαζί. Πληροφορίες για το θερινό πρόγραμμα στο τηλ. 2621030313. Η Πρόεδρος και τα Μέλη της Ακαδημίας εύχονται τις καλύτερες στιγμές σε όλους και κλείνουν με μια σκέψη “Το να αφουγκράζεσαι τον απόηχο μιας προσπάθειας είναι αυτό που σε κάνει δυνατό και ακόμα καλύτερο…. (Μ. Πολίτη)”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος