FOLLOW US: facebook twitter

Μαγεία από την Bailo Dance Academy: Εντυπωσιακή παράσταση στον Πολυχώρο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 05-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Έφτασε και αυτή η χρονιά στο τέλος της με μια παράσταση αντάξια των προσδοκιών όλων, μικρών και μεγάλων.

Μια παράσταση γεμάτη από χαμόγελα, χρώματα, μουσική και χορό, που μόνο σε αυτό το σύγχρονο θέατρο θα μπορούσε να έχει επιτυχία και να φανεί η δουλειά και ο κόπος τόσο των παιδιών όσο και των δασκάλων, έδωσε το περασμένο Σάββατο στον Πολυχώρο Πολιτιστικών δραστηριοτήτων του δήμου Ηλιδας στην Αμαλιάδα, η σχολή χορού Bailo Dance Academy. Και αυτή η χρονιά έφτασε στο τέλος της με μια παράσταση αντάξια των προσδοκιών όλων, μικρών και μεγάλων.

Η σχολή Bailo Dance Academy απευθύνει τις ευχαριστίες της στους μαθητές της, στους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν, στο κοινό που παρευρέθηκε στην βραδιά της παρουσίασης και βεβαίως στον δήμαρχο Ήλιδας για την παραχώρηση της αίθουσας :

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την καταπληκτική τους εμφάνιση διότι ήταν και η πρώτη φορά όπου βρέθηκαν πάνω σε μια τόσο μεγάλη σκηνή με όλα τα φώτα στραμενα πάνω τους και πραγματικά τα κατάφεραν μια χαρά, ακόμα και οι πιο μικρές μας χορεύτριες .!!
Πολλά συγχαρητήρια βεβαίως αξίζουν και στις χοροδιδασκαλες της σχολής ,Κρανίτη Μαρία,Γκίλα Κωνσταντίνα,Μάτσα Διονυσία και Στάγια Αλεξάνδρα όπου με την καθοδήγησή τους καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς, κατάφεραν να δημιουργήσουν με τα παιδιά καταπληκτικές χορογραφίες.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν αυτά τα 5 χρόνια λειτουργίας της σχολής μας και που είναι κοντά στα παιδιά και τα στηρίζουν ,σε αυτήν τους την δημιουργική δραστηριότητα.!

Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν ,γονείς και φίλους,στην παράστασή μας ,που με το χειροκρότημα τους, έδωσαν περισσότερη δύναμη και θετική ενέργεια σε όλα τα παιδιά.
Τελος ευχαριστούμε θερμά τον δήμο μας για την κατανόηση, όπου την τελευταία στιγμή πραγματικά, μιας και ήταν αδύνατο να γίνει η παράστασή μας στο ”Λαζαρακειο Μέγαρο”,λόγω χωρητικότητας,( 200 θέσεις ),μας έδωσε την ευκαιρία να δώσουμε την παράστασή μας στον Νέο Πολυχώρο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του δήμου μας.( θεατές και χορευτές μαζί, 380 άτομα). Ιδιαίτερα τον κ. δήμαρχο, Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία..!!Σας υπερευχαριστουμε για την χαρά που δώσατε σε όλα αυτά τα παιδιά..!! Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και χαρούμενες διακοπές, πάντα με χαμόγελο και θετική ενέργεια..!!!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος