FOLLOW US: facebook twitter

Μέσι: Το εντυπωσιακό γκράφιτι για την υποδοχή του Αργεντινού

Ημερομηνία: 29-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Το Παρίσι τις τελευταίες ημέρες κινείται σε ρυθμούς Λιονέλ Μέσι και ένας street art, ονόματι C-TRA, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό γκράφιτι για να καλωσορίσει τον Αργεντινό σταρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο συμπεριέλαβε τον Λιονέλ Μέσι στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν στην αποψινή αναμέτρηση με τη Ρεμς (29/8, 21:45), στην οποία και είναι πολύ πιθανό ο Αργεντινός να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Παριζιάνων.

Κι ενώ στο Παρίσι επικρατεί ντελίριο ενθουσιασμού, με εκατοντάδες οπαδούς της Παρί να συγκεντρώνονται έξω από το ξενοδοχείο που ο σύλλογος κατέλυσε, προκειμένου να δουν από κοντά το νέο αστέρι της ομάδας. Την ίδια στιγμή, από το πρωί της Κυριακής (29/8) ένα γκράφιτι με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό σταρ κοσμεί τις εργατικές περιοχές της πρωτεύουσας, Rue Ordener, όπου βρίσκεται συγκεκριμένα στα μισά του δρόμου μεταξύ των σταθμών του μετρό Marx-Dormoy και Marcadet-Poissonniers.

Το γράφιτι είναι ύψους 4 μέτρων και πλάτους 18 μέτρων, με τον καλλιτέχνη του δρόμου να χρειάζεται περίπου δυόμισι ημέρες για να το τελειοποιήσει. “Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για να τον καλωσορίσουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο street art, C-TRA.

Πηγή: sport24.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος