FOLLOW US: facebook twitter

Μάχη στα αποστραγγιστικά κανάλια από τους εργαζόμενους του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού

Ημερομηνία: 15-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

Την μάχη τους στα αποστραγγιστικά κανάλια και τα πλημμυρισμένα αντλιοστάσια και στην προκειμένη περίπτωση στο αντλιοστάσιο των Μακρισίων για αποκατάσταση των βλαβών με στόχο να σταματήσουν οι πλημμύρες στον κάμπο των Μακρισίων,  συνεχίζουν να δίνουν οι εργαζόμενοι του ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού σε δύσκολες πραγματικά συνθήκες. Μάλιστα κάποιοι εξ αυ΄των χθες με μια ανάρτησή τους στο facebook και με φωτογραφικό υλικό από τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν για την αποκατάσταση των ζημιών, σχολίασαν το γεγονός του ότι συνεχίζουν να εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες και δυστυχώς παραμένουν απλήρωτοι. Μια διαδικτυακή διαμαρτυρία που έχει σαν στόχο να κοινοποιήσουν το πρόβλημά τους, ότι παρότι εργάζονται σκληρά, δεν έχουν πληρωθεί.

«Οι εργαζόμενοι του ΓΟΕΒ Π/Α ενώ παραμένουν απλήρωτοι δεν γκρινιάζουν , δεν αδιαφορούν . Παρά τις δύσκολες συνθήκες ( πλημμυρισμένα αντλιοστάσια ) δίνουν καθημερινά την μάχη , είναι οι αφανείς ήρωες . Με τον δικό τους δύσκολο έργο συμβάλουν στην αντιπλημμυρική θωράκιση , στην αγροτική ανάπτυξη του Νομού μας . Όμως για την συντήρηση του Έργου και την αποκατάσταση των ζημιών αντί για χρήματα εισπράττουν αδιαφορία . Ζητάμε την έμπρακτη συμπαράσταση των άμεσα ωφελούμενων . Όχι στον αργό θάνατο του Εγγειοβελτιωτικού έργου – Να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι !»

Ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού Νίκος Φάμελος ανταπάντησε στο σχόλιο των εργαζομένων στο fb ότι «η μάχη των υπογείων, μέσα στα νερά δίνουν τη μάχη οι ελάχιστοι εργαζόμενοι του ΓΟΕΒ ΠΗΝΕΙΟΥ-ΑΛΦΕΙΟΥ για την αποκατάσταση των αντλιών στράγγισης γνωρίζοντας ότι ο μισθός τους θα καθυστερήσει !!! κάνουμε έκκληση στους ωφελούμενους ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρωθούν !!!». Ο κ. Φάμελος με το σχόλιο αυτό θίγει για μια ακόμα φορά τις τεράστιες οφειλές που υπάρχουν από τους ωφελούμενους του έργου προς τον ΓΟΕΒ, γι αυτό και κάνει έκκληση στην ευαισθησία τους, να προσέλθουν δηλαδή στο ταμείο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος