FOLLOW US: facebook twitter

Μάσκες ομορφιάς για να λάμψεις το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Ημερομηνία: 30-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Λίγες μόλις μερες πριν την Πρωτοχρονιά και όλες θέλουμε να ήμαστε όμορφες και λαμπερές αυτές τις τόσο όμορφες γιορτές. Οι φυσικές μάσκες ομορφιάςγια λάμψη θα σε βοηθήσουν να δεις μέσα σε λίγα λεπτά την επιδερμίδα σου αναζωογονημένη και όμορφη όσο ποτέ.

Οι φυσικές μάσκες ομορφιάς προσφέρουν στο δέρμα σημαντικά και πολλά θρεπτικά συστατικά, καθώς και γρήγορη ενυδάτωση. Ακόμη και μια νεανική επιδερμίδα μπορεί να χρειάζεται αναζωογόνηση με μάσκες ομορφιάς, σε περίπτωση που δείχνει κουρασμένη και θάμπη, για να λάμψη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Δείτε τις παρακάτω Μάσκες ομορφιάς για να λάμψεις το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Είναι όλες εύκολες και με υλικά που σίγουρα έχεις και εσύ στην κουζίνα σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ποια μάσκα ομορφιάς για λάμψη σου ταιριάζει!

1. Μάσκες ομορφιάς για λάμψη με μέλι αν το δέρμα σου είναι ξηρό

1#Απλώνουμε στο πρόσωπο και στο λοιμό λίγο μέλι και το αφήνουμε 20ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.Το πρόσωπο θα αποκτήσει λάμψη και φωτεινότητα. Αυτή η μάσκα προλαμβάνει τις ρυτίδες.
2#Ανακατεύουμε καλά:δυο κουταλιές της σούπας γιαούρτι μια κουταλιά της σούπα μέλι
Απλώνουμε το μείγμα στο πρόσωπο και στο λαιμό. Αποφεύγουμε την περιοχή των ματιών. Μετά από 20 ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.
Το γιαούρτι είναι πλούσιο σε ασβέστιο και αναζωογονεί γρήγορα το δέρμα.
3#Ανακατεύουμε το χυμό μισού λεμονιού δύο κουταλιές μέλι.
Προσθέτουμε λίγο γάλα αν πρόκειται για ξηρή επιδερμίδα. Αφήνουμε το μείγμα στο πρόσωπο και το λαιμό σε παχύ στρώμα για μισή ώρα. Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.
4#Ανακατεύουμε καλά ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι ένα κουταλάκι του γλυκού γλυκερίνη ένα κρόκο αυγού.Όταν το μείγμα γίνει ομοιογενές το απλώνουμε σε καλά κα8αρισμένη επιδερμίδα και αφήνουμε για 15-20 λεπτά. Αφαιρούμε με άφθονο ζεστό νερό.
5#Αναμειγνύουμε 30 γρ. αλεύρι μαλακό20 γρ. νερό30 γρ. μέλι λίγες σταγόνες ροδόνερο, ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα μαλακό και ρευστό.Το απλώνουμε στο πρόσωπο και αφήνουμε δια 30 λεπτά. Το αφαιρούμε με μια πετσέτα βρεγμένη με κρύο νερό.

2. Μάσκες ομορφιάς για λάμψη με αυγό αν το δέρμα σου είναι λιπαρό

1#Χτυπάμε το ασπράδι ενός αυγού και το απλώνουμε στο πρόσωπο. Το αφήνουμε μέχρι το δέρμα να αρχίσει να τραβάει. ξεπλένουμε με χλιαρό νερό. Αποφεύγουμε την περιοχή των ματιών.
2#Κτυπάμε το ασπράδι ενός αυγού και προσθέτουμε το χυμό μισού λεμονιού. Απλώνουμε το μείγμα σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό. Ξεπλένουμε με άφθονο νερό. Μπορούμε να το αφήσουμε όση ώρα θέλουμε.

3. Μάσκες ομορφιάς για λάμψη με καρότο για όλους τους τύπους δέρματος

1#Σε ένα μίξερ πολτοποιούμε 2-3 φρέσκα καρότα.Προσθέτουμε δύο κουταλιές γιαούρτι μία κουταλιά μέλι.Ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε σε πρόσωπο και λαιμό. Πολύ αναζωογονητική μάσκα.
2#Βράζουμε καλά δυο τρία καρότα και μετά τα πολτοποιούμε. Απλώνουμε τον πολτό σε πρόσωπο και λαιμό και αφήνουμε για 20 ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.Να ξέρεις ότι το καρότο προλαμβάνει τις ρυτίδες.

4. Μάσκα ομορφιάς για λάμψη με πορτοκάλι για όλους τους τύπους δέρματος

Πολτοποιούμε ένα πορτοκάλι και απλώνουμε σε πρόσωπο και λαιμό.Το απλώνουμε και χαλαρώνουμε για 15 λεπτά ξεπλένουμε με άφθονο νερό.Το πορτοκάλι είναι πολύ ευεργετικό για το δέρμα. Προλαμβάνει και απαλύνει τι ρυτίδες.

5. Μάσκα ομορφιάς για λάμψη με μήλο για ενυδάτωση

Στο μίξερ πολτοποιούμε ένα μήλο.Προσθέτουμε τρεις κουταλιές της σούπας γάλα.Ανακατεύουμε καλό και απλώνουμε σε πρόσωπο και λαιμό.Γιο βαθιά ενυδάτωση προσθέτουμε δύο κουταλιές μέλι. Αφήνουμε για μισή ώρα.

6. Μάσκα ομορφιάς για λάμψη με μαγιά μπύρας για βαθύ καθαρισμό

Λιώνουμε τη μαγιά της μπύρας με λίγο χλιαρό νερό. Απλώνουμε στο πρόσωπο και αφήνουμε ια περίπου 20 λεπτά ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.

7. Μάσκες ομορφιάς για λάμψη με τομάτα

Είναι ιδανική για τα λιπαρά δέρματα. Η τομάτα έχει δυνατές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

1#Πολτοποιούμε μια τομάτα και απλώνουμε τον πολτό σε πρόσωπο και λαιμό. Αφήνουμε για μισή ώρα. Ξεπλένουμε με άφθονο νερό.Τα αποτελέσματα αυτής της μάσκας είναι άμεσο και εκθαμβωτικό. Η τομάτα χαρίζει φωτεινότητα και σφριγηλότατα στο δέρμα.

2#Αφαιρούμε τη φλούδα και του σπόρους από μια ώριμη τομάτα.Την πολτοποιούμε και προσθέτουμε το χυμό μισού λεμονιού και μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Απλώνουμε σε πρόσωπο και λαιμό. Αποφεύγουμε την περιοχή γύρω από τα μάτια. Χαλαρώνουμε για μισή ώρα. Ξεπλένουμε με κρύο νερό.

8. Μάσκα ομορφιάς για λάμψη με, κουάκερ

Βράζουμε λίγο κουάκερ με λίγο γάλα.Αφήνουμε να κρυώσει και απλώνουμε σε πρόσωπο και λαιμό μέχρι να στεγνώσει. Όταν αρχίσει να τραβάει ξεπλένουμε με άφθονο χλιαρό νερό.

9. Μάσκα ομορφιάς για λάμψη και βαθιά ενυδάτωση με ανανά

Πολτοποιούμε στο μίξερ 2-3 φέτες ανανά και τις απλώνουμε σε πρόσωπο και λαιμό. Αφήνουμε για μισή ώρα και ξεπλένουμε με άφθονο νερό.

10. Μάσκα ομορφιάς για λάμψη με μπανάνες αν το δέρμα σου είναι ξηρό

Λιώνουμε μια ώριμη μπανάνα και την απλώνουμε σε πρόσωπο και λαιμό. Αφήνουμε για μισή ώρα.Το δέρμα βρίσκει τη χαμένη του υγρασία.

11. Μάσκες ομορφιάς για λάμψη με ρόδι

Μπορούμε να μείνουμε νέοι ως τα βαθιά γεράματα αν τρώμε ρόδι και χρησιμοποιούμε το χυμό του στο πρόσωπο.
1#Το ρόδι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, θεμελιώδη βιταμίνη για την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος.
2#Στύβουμε και παίρνουμε το χυμό από ένα μέτριο ρόδι. Σε καθαρό πρόσωπο απλώνουμε το χυμό και χαλαρώνουμε για μισή ώρα.
3#Μάσκα για πολύ αφυδατωμένα δέρματα Ανακατεύουμε καλά:μια κουταλιά της σούπας κορν-φλάουρ έναν κρόκο αυγού 1 τριμμένο καρότο λίγη λανολίνη

12. Μάσκα ομορφιάς για λάμψη με αβοκάντο για να γυρίσεις το χρόνο πίσω.

Πολτοποιούμε ένα πολύ ώριμο αβοκάντο με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο μια κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού.Μόλις το μείγμα γίνει ομοιογενές το απλώνουμε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Αποφεύγουμε την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήνουμε για μισή ώρα. Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό. Ιδανική μάσκα για πολύ αφυδατωμένα δέρματα.
Το αβοκάντο έχει βιταμίνες Α. Β. C, Ε. Το ελαιόλαδο βιταμίνη Ε και το λεμόνι C.

Σας εύχομαι καλή χρονιά!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος