FOLLOW US: facebook twitter

Μάρκους Πόσλι: «Έβλεπα καλά το καλάθι»

Ημερομηνία: 24-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο μπομπέρ του Κοροίβου μίλησε για το νικητήριο τρίποντο επί του Κολοσσού

Εντυπωσιακός ήταν ο Μάρκους Πόσλι στο κυριακάτικο παιχνίδι του Κοροίβου με τον Κολοσσό. Ο προερχόμενος από το NBDL Αμερικανός γκαρντ, σημείωσε 26 πόντους με εκπληκτικά ποσοστά (4/6 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 6/6 βολές),πήρε 3 ριμπάουντ και έδωσε 2 ασίστ. Το κυριότερο όμως, είναι ότι με ένα μακρινό σουτ, ήταν αυτός που έκρινε το παιχνίδι στην εκπνοή.

Μιλώντας στο  sport24 radio για τη μεγάλη μέρα στην οποία βρέθηκε και για την απόφαση που πήρε σε νεκρό σχεδόν χρόνο με τη μπάλα μα καίει, να σηκωθεί και να σουτάρει το νικητήριο τρίποντο, τόνισε: «Ήμουν σε καλή βραδιά. Οι συμπαίκτες μου έκαναν καλή δουλειά και πριν το τελευταίο σουτ, με έφεραν σε καλή θέση. Έβλεπα καλά το καλάθι και αποφάσισα να σουτάρω. Είμαστε η πιο νεανική ομάδα, αλλά δουλεύουμε πολύ καλά, ο προπονητής μας το ίδιο και μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αήττητη την έδρα μας. Κοιτάζουμε μπροστά μας, στον επόμενο αντίπαλο και παράλληλα να κοιτάξουμε να κλέψουμε κάποιες νίκες και εκτός έδρας».

 

Στην ελίτ των σκόρερ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μάρκους Πόσλι όχι μόνο σημείωσε το νικητήριο καλάθι για τον Κόροιβο κόντρα στον Κολοσσό,  αλλά με τους 26 πόντους του, βαδίζει ολοταχώς στα χνάρια των Ντουέιν Ντέιβις και Τόντρικ Γκότσερ. Ο Πόσλι, σημείωσε την 6ημεγαλύτερη επίδοση σκοραρίσματος στις τέσσερις σεζόν της ηλειακής ομάδας στη Stoiximan.gr Basket League. Κορυφαία όλων είναι εκείνη των 36 πόντων που σημείωσε ο Ντουέιν Ντέιβις στο εντός έδρας ματς με τον Αρκαδικό της περιόδου 2015-16. Ο ίδιος παίκτης είχε 28 στη σεζόν 2014-15 ενώ στην περσινή σεζόν 29 είχε ο Τόντρικ Γκότσερ και από 27 οι Μάρκελ Σταρκς και Κεν Μπράουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος