FOLLOW US: facebook twitter

Μάθημα ανακύκλωσης στο 2ο και 6ο Δημοτικό Πύργου από τον αντιδήμαρχο Δ. Μπέλτσο

Ημερομηνία: 16-03-2017 | Συντάκτης:

mpeltsos-sxoleio-2

Μάθημα ανακύκλωσης, έκανε χθες, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Πύργου κ. Διονύσιος Μπέλτσος, στους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου αλλά και του 6ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης.

Ο κ. Μπέλτσος, ενημέρωσε τα παιδιά για την ανακύκλωση και τα οφέλη της στην πόλη και το περιβάλλον, ενώ μοίρασε σακούλες ανακύκλωσης και ενημερωτικά φυλλάδια.

Οι επισκέψεις του Αντιδημάρχου, με σκοπό την ενημέρωση και τη διάδοση της ανακύκλωσης,  θα συνεχιστούν  το προσεχές χρονικό διάστημα και στα υπόλοιπα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πύργου. Η νέα γενιά δείχνει τον δρόμο και τον τρόπο στους μεγάλους για την προστασία του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Μπέλτσο, εξοπλίστηκαν με κάδους και υλικό ανακύκλωσης και οι τελευταίες τοπικές κοινότητες με αποτέλεσμα την πλήρη εξάπλωση του δικτύου ανακύκλωσης σε όλο το Δήμο.

mpeltsos-sxoleio

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν σακούλες και φυλλάδια ανακύκλωσης από το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο  στον 1ο όροφο ή να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 2621362415 -432.

Το ίδιο ισχύει και για τις επιχειρήσεις που θέλουν να προμηθευτούν μικρούς κάδους ανακύκλωσης χωρητικότητας 120lt ή 240lt, προκειμένου να τοποθετούν το ανακυκλώσιμο υλικό τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος