FOLLOW US: facebook twitter

Λ. Κασνέτση: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Ημερομηνία: 09-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο δυναμικός αμυντικός μέσος του Αστέρα και σκόρερ του καθοριστικού τρίτου γκολ της ομάδας στον αγώνα με τον Εθνικό, Λεωνίδας Κασνέτση,  μίλησε στο Ionian Tv για την προσπάθεια των “βυσσινί”  για την άνοδο στη Football League: «Στο πρώτο παιχνίδι στην Κρήτη μείναμε με εννέα παίκτες, άδικα. Στο δεύτερο ματς δεν μας δόθηκε πέναλτι άδικα. Χθες δόθηκε πέναλτι σε βάρος μας και αποβολή στον Μπουντόπουλο άδικα. Όμως δεν στεκόμαστε σε αυτό. Δεν κρυβόμαστε πίσω από τις διαιτητικές αποφάσεις. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε και τα λάθη των διαιτητών. Μετά τις πρώτες δυο ήττες, δεν μας έδιναν ελπίδες. Μετά τη νίκη σε βάρος του Εθνικού, καταφέραμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι της ανόδου.  Πρέπει να εστιάσουμε στο παιχνίδι απέναντι στον Ηρόδοτο. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Όσο για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στα πλέι-οφ, ανέφερε: «Η καλύτερη ομάδα σε αυτά τα μπαράζ είναι ο Αστέρας Αμαλιάδας. Εάν ξαναδούμε τα παιχνίδια ένα-ένα από την αρχή, θα διαπιστώσουμε ότι μας έλειψε η τύχη, αλλά και κάποιες αποφάσεις διαιτητών μας στοίχισαν. Βεβαίως και οι άλλες ομάδες είναι πολύ δυνατές, όλες τους αξιόλογες και τα παιχνίδια αυτά κρίνονται σε λεπτομέρειες».

Κανονικά Κυριακή στις 5μ.μ. με Ηρόδοτο

Ο Αστέρας προετοιμάζεται πλέον εντατικά για το ματς με τον Ηρόδοτο στην Αμαλιάδα. Ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί τελικά, κανονικά την Κυριακή στις 5μ.μ., παρότι την ίδια μέρα και ώρα αγωνίζεται ο Κόροιβος με τα Τρίκαλα, στο κλειστό της Ήλιδας, για την τελευταία αγωνιστική της Basket League. Κι αυτό διότι η Ε.Π.Ο. απέρριψε χθες το αίτημα της Αστυνομίας για αλλαγή στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος